Stars

James, mlađi brat Kate Middleton, novi je miljenik Britanki! Je li i tebi zgodan?

James Middleton nedavno je javnosti otvorio svoj Instagram profil i sa svijetom podijelio svoje unutarnje borbe. Puno smo scrollale i svašta zanimljivo saznale o mlađem bratu vojvotkinje Kate!

James Middleton do sada nam je bio poznat samo kao mlađi brat Kate i Pippe Middleton. Držao se daleko od očiju javnosti, vidjeli smo ga tek nekoliko puta u društvu svojih (poznatijih) sestara, a svoje je društvene mreže također držao na privatnim postavkama (u prijevodu: nije bilo šanse da ga stokamo). Onda ti je sigurno jasno zašto smo skakale do sreće kada je zgodni 31-godišnji britanski biznismen odlučio otvoriti svoje društvene mreže i podijeliti sa svijetom svoj uzbudljivi, avanturistički život.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli James Middleton (@jmidy)

Odmah ćemo ti reći da je njegov je Instagram pun pasa i ostalih životinja - koje James apsolutno obožava. Nije nam trebalo dugo da shvatimo što James najviše voli: prirodu i životinje! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli James Middleton (@jmidy)

Možda vas zanima Katein modni zaokret - koji su njezini novi stilski aduti? Rubrika Stars Stars

Na velikoj većini fotografija James sjedi u društvu svojih pasa, možda i najslađa je ona na kojoj je otkrio i njihova imena -  Rafa, Ella, Zulu, Inka i Luna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli James Middleton (@jmidy)

Ako se ne druži sa psima, onda James vrijeme provodi na svojem brodu, a u opisu jedne fotografije čak i kaže kako je "to vrlo vjerojatno jedna od njegovih omiljenih eBay kupovina!". Da, James nasumično kupuje brodove koje očito obožava, a voli i putovanja jer često dijeli fotke s dalekih destinacija i prekrasnih lokacija poput primjerice Hong Konga i Švicarske. Kakav život!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli James Middleton (@jmidy)

James, koji sam sebe naziva "modernim Willyjem Wonkom", trenutno je vlasnik kompanije Boomf, koja pruža svojim korisnicima uslugu printanja Instagram fotografija na sljezove kolačiće. Ali osim putovanja, vlastitog posla i svojih divnih ljubimaca - James je također jako posvećen svojoj obitelji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli James Middleton (@jmidy)

Iako uopće ne objavljuje fotografije koje uključuju članove kraljevske obitelji, još prije nekoliko godina za The Sun je izjavio kako "želi biti najbolji ujak svojim nećacima i nećakinjama". 

 

A james ih ima četvoro - najstarija sestra Kate ih ima troje (prinčeve Georgea i Louisa te princezu Charlotte), dok je i druga sestra Pippa prije dva mjeseca na svijet donijela sinčića Arthura. Po njegovim fotografijama na društvenim mrežama svakako nam se čini da je James "cool ujak" i da se itekako zabavlja sa svim svojim nećacima i nećakinjama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli James Middleton (@jmidy)

Međutim, iako bismo na prvi pogled rekli da James vodi bezbrižan i opako uzbudljiv život, prije par dana u javnosti je hrabro istupio s pričom o bolesti s kojom se bori. Za britanski Daily Mail James je ispričao sve o svojoj borbi s depresijom, zašto je odlučio potražiti pomoć i kako je bolest skrivao od svoje obitelji. 

Naime, godinama je patio od nesanice, svakog se jutra jedva natjerao na odlazak na posao gdje mu je bilo još gore, a želja za životom bila mu je na minimumu. "Čekao sam samo da se vozim nazad kući. Nisam otvarao mailove jer nisam mogao obavljati neke najjednostavnije zadatke", rekao je James za Daily Mail i dodao kako je "dugo smatrao da mu je život potpuni promašaj".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli James Middleton (@jmidy)

Tek je u prosincu 2017. godine, nakon nekoliko mjeseci promatranja, dobio pravu dijagnozu kojom je otkrio kako "boluje od mentalnog poremećaja poznatijeg kao ADD (Attention Deficit Disorder) i kliničke depresije". Hrabro se suočio sa svojom dijagnozom i većinu 2018. godine je proveo u društvu svojih pasa na planinama ili na moru. James je također rekao kako smatra da je "najvažnije glasno i jasno reći da nisi OK i da ti treba pomoć". I na kraju je zaključio kako je zahvalan na svojoj bolesti i da mu je na kraju svega donijela puno mudrosti i kreativnih misli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli James Middleton (@jmidy)

"Znam da imam lijep život, ali to me ne čini imunim na depresiju. I nije samo riječ o tuzi, nego o tome da imate misli koje vas vuku prema dolje. To je rak uma. To nije osjećaj, zapravo nemate osjećaj za ništa. Samo postojite bez smisla. Ne možete osjetiti nikakvu lijepu emociju. Osjećao sam se da me nitko ne razumije, a izolacija i usamljenost zapravo moj najgori neprijatelj. Mislio sam da sam poludio", rekao je James i odlučio otvoreno pričati o depresiji te tako maknuti stigmu s oboljelih. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli James Middleton (@jmidy)

Zgodni James već je nekoliko godina na listama najpoželjnijih neženja Velike Britanije, a sada je dobio još nekoliko stotina tisuća poklonica diljem svijeta! Popularnost mu raste iz dana u dan čemu svjedoči i njegov sve veći broj pratitelja na Instagramu, a od sada ćemo napokon, zagonetnog mlađeg brata Middleton, pratiti i na Instagramu...

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0