Stars

Katein modni zaokret - koji su njezini novi stilski aduti?

Vojvotkinja od Cambridgea danas je i slavljenica, a njezin 37. rođendan proslavit ćemo kroz evoluciju stila u proteklih godinu dana i sve styling trikove koje od nje možemo pokupiti

Stil vojvotkinje Kate najčešće se smatra preobičnim ili klasičnim za obožavatelje brze StreetStyle mode (čitaj: previše malih crnih haljina, njezinih kaputa-haljina i jednobojnih salonki), ali kada se uzme u obzir da ona predstavlja kraljevsku obitelj - Kate nije dosadna; ona je elegantna, bezvremenska i jako uredna! Svoje komade nosi više od jedanput i redovito bira klasične stvari koje neće za šest mjeseci izaći iz mode. Štoviše, ona želi da svaki njezin look bude moderan i elegantan, čak i kada za dvije godine vidimo fotku s nekog obiteljskog eventa. 

Tijekom posljednjih 365 dana Kate je napravila više iskoraka prema poigravanju s modom i trendovima (sumnjamo da bi Meghan mogla imati nešto s time!), ali i dalje se pridržava kraljevskog modnog protokola - što podrazumijeva stroge krojeve te izbjegavanje jarkih boja i eksperimentiranja s ukrasima za kosu. 2018. je definitivno bila godina Kate Middleton, barem kada govorimo o modi, a u nastavku otkrivamo i zašto.

Možda vas zanima Baby boom u 2019! Kate Middleton čeka četvrtu bebu, baš kao i Kim Kardashian? Rubrika Stars Stars

Ne znamo što ti misliš, ali nama se čini kao da je Victoria Beckham birala ovaj outfit za Kate! Za službeni posjet Cipru, Kate je odjenula maslinasto zeleni vuneni blejzer i tamnoplave hlače širokih nogavica s potpisom Burberryja. Primjećujemo i matching maslinaste salonke L.K.Bennett te clutch torbicu od brušene kože. Super šik outfit koji nismo tako često viđali na Kate, a opet dovoljno klasičan da ispoštuje kraljevski protokol. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Uzorak koji je Kate u 2018. objeručke prihvatila je i - tartan! Ovom suknjom je dokazala da nije, kako je mnogi nazivaju, "dosadna". Emilia Wickstead dizajnerica je ove prekrasne midi plisirane tartan suknje, uz koju je Kate odabrala jednostavan, a opet jako moderan vuneni kardigan. Ono što nam se možda i najviše sviđa je kombinacija midi suknje i visokih crnih čizama (look koji jako često viđamo na Meghan!) kojom je Kate pokazala da joj poigravanje s modom nije strano. Pa ova fotka izgleda kao neko čarobno snimanje Božićne čestitke, zar ne?

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Još jedan print koji Kate jako voli su - točkice! S obzirom na to da prema kraljevskom modnom protokolu Kate ne smije nositi jarke, upečatljive boje (barem ne pre često!), dobro zna da odgovarajućim printom može postići jednako ubojit dojam. Točkice su najbolja varijanta jer su dovoljno neutralne da ne iskaču sa haljine, a opet moderne i trendi. Plus: za razliku od brojnih životinjskih printeva koji se trenutno nose jer su trend, Kate zna da točkice i karirani uzorak nikada neće biti out

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Ima nešto nevjerojatno cool, mladenački, moderno i francuski u bordo kombinaciji u kojoj je s najvećim osmijehom na licu prošetala Vojvotkinja od Cambridgea. Odijelo od mini suknje i odgovarajućeg blejzera Kate je iskombinirala uz klasičnu dolčevitu i guste crne najlonke. Cijelu je kombinaciju zaokružila super jednostavnim modnim dodacima, a najviše nas se dojmila i crna trakica za kosu koju je Kate u mašnicu omotala oko repa. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Sjećaš se kako smo na početku rekle da Kate po kraljevskom protokolu ne smije prečesto nositi jarke boje? E, pa, ovako to izgleda kada ih nosi... Još jedan look koji izgleda kao da je inspiriran Victorijom Beckham! Plava midi haljina naglašava figuru lijepe Kate, a detalj naglašenih ramena i zvonolikih rukava ono je što ju čini posebnom i upečatljivom. Ovo je definitivno haljina koju bi svaka žena trebala imati u ormaru! Za Kate je ovo svakodnevica, a za nas posebne prilike...

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Kada smo u listopadu prošle godine vidjeli Kate Middleton u haljini od tvida, poluotvorenih ramena i s ljubičastim remenom na struku - skoro smo pali u nesvijest. Ovaj totalno netipičan look za Kate stoji joj upravo savršeno. Dizajnersku haljinu potpisuje modna kuća Erdem, a za nas je ovo pobjednički look vojvotkinje! 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Kraljevski modni protokol zabranjuje dekoltiranu odjeću i pretjerano pokazivanje nogu, međutim s vremena na vrijeme čak i Kate Middleton odluči pokazati nešto više kože. Upravo se ovo dogodilo u toaleti dizajnerice Jenny Packham zbog koje se Kate našla na meti kritika konzervativnog dijela britanske javnosti. Naime, neki su mislili kako je dekolte neprimjeren za jednu članicu kraljevske obitelji, ali nama izgleda savršeno! Ovakav strukirani kroj najviše pristaje vitkoj Kate, a nešto otvorenijim dekolteom Kate je samo još dodatno vizualno izdužila svoju figuru.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

U slučaju vojvotkinje Kate 2018. godinu možemo proglasiti godinom modne prekretnice, a ako je ovo bio tek početak - jedva čekamo vidjeti njena sve hrabrija i opuštenija izdanja i u 2019. godini! Sretan rođendan, Kate!

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0