Stars 04. siječnja 2019.

Baby boom u 2019! Kate Middleton čeka četvrtu bebu, baš kao i Kim Kardashian?

Instagram @haileybieber.

Osim bebe Harrya i Meghan koja će stići u proljeće, šuška se da je na putu i još jedno kraljevsko dijete

Britanska kraljevska obitelj posljednjih godina naglo se širi. U travnju prošle godine Kate je rodila princa Louisa, a onda je, pred kraj godine i Meghan Markle najavila svoju trudnoću. Dijete Harrya i Meghan stići se na proljeće, a sada se šuška da u kraljevsku obitelj stiže i još jedna prinova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Na koncu prošle godine na kraljevskom se dvoru počelo šuškati da Kate Middleton čeka četvrto dijete. Kraljevska obitelj tu vijest još uvijek nije potvrdila, ali čudno je to što još uvijek nisu ni negirali vijest. Kada je neka vijest lažna, obitelj se obično pobrine da glasine brzo budu utišane. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Kate i William već imaju troje djece - princa Georgea (5), princezu Charlotte (3) te osmomjesečnog princa Louisa, a britanski portali prenose da je izvor blizak obitelji izjavio da je Kate rekla da želi ''barem troje djece''.  Vojvotkinja od Cambridgea posljednji se put u javnosti pojavila na božićnoj misi, a njena vitka figura nipošto nije odavala znakove trudnoće. Ipak, možda je upravo u tome ključ. Naime, u prve tri trudnoće, Kate je patila od trudničke hiperemeze - riječ je o stanju koje podrazumjeva teške mučinine i povraćanje, a u ekstremnim slučajevima trudnice bivaju hospitalizirane.  Osim toga, trudnička hiperemeza izaziva dehidraciju, poremećaj elektrolita, a logična posljedica je i mršavljenje. Upravo zbog toga je Kate na počecima svojih triju dosadašnjih trudnoća izgledala vidno mršavije i oslabljeno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Kad smo već kod celebrity trudnoća o kojima se naveliko šuška, sve se češće u medijima piše da i u obitelj Kim i Kanyea Westa također stiže četvrta beba. Kanye i Kim već imaju troje djece - North (5), Sainta (3) i Chicago (1), a reality zvijezda jako je često ponavljala da želi veliku obitelj, poput one u kojoj je ona odrasla. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Izvori su za US Weekly otkrili da Kim i Kanye opet koriste usluge iste surogat majke koja je na svijet donijela Chicago te da njihova četvrta beba stiže u svibnju. Kim nije skrivala da je, u svom iskustvu surogat majčinstva, bila jako zadovoljna i surogat majkom te agencijom koja joj je asistirala u procesu. Ni Kim ni Kanye vijest nisu potvrdili, ali već znamo da su Kardashianke dobre u skrivanju trudnoće pa nas ne bi začudilo da za trudnoću saznamo kada se dijete već rodi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Simpatična je činjenica da je Kim uvijek htjela biti prijateljica kraljevske obitelji. Prvo je navodno htjela prijateljevati s Kate, a sada se želi pretvoriti u najbolju prijateljicu Meghan Markle. Tko zna, možda će ih (gotovo) istovremene trudnoće i djeca vršnjaci napokon zbližiti?

Komentari 0