Stars

Kate Hudson i Matthew McConaughey dirljivo su proslavili 20. obljetnicu kultne romantične komedije

  • Matthew McConaughey dugo je bio smatran princem romantičnih komedija zbog brojnih uloga ovoga žanra, no jedna je bila posebno uspješna
  • 'Kako se riješiti frajera u 10 dana' s godinama je stekla status klasika među romantičnim komedijama, a partnerica mu je kao i u filmu 'Nije zlato sve što sja' bila Kate Hudson
  • Budući je od izlaska legendarnog filma prošlo punih 20 godina, Kate i Matthew su se našli na Instagram Liveu i proslavili okruglu obljetnicu simpatičnim razgovorom

Kasne 90-e i rane 2000-te bile su zlatno doba romantičnih komedija. 'Kod kuće je najljepše', 'Sve moje bivše', 'Vjenčanje iz vedra neba' i 'Nije zlato sve što sja' samo su neke od onih koje smo obožavali i još uvijek obožavamo gledati, a u kojima je Matthew McConaughey igrao glavne uloge zbog kojih ga je, koliko god smo mi u njima uživali, malo tko doživljavao kao ozbiljnog glumca i glumačku veličinu. 

Iako se i više nego dokazao i iskupio kasnijim ulogama kao na primjer onima u filmovima 'Dobri dileri iz Dallasa', 'Cijena istine', 'Vuk s Wall Streeta', 'Mud' i 'Gospoda' te briljantnom glumom u seriji 'Pravi detektiv', moramo priznati da su nam filmovi s početaka njegove glumačke karijere još uvijek guilty pleasure, a pogotovo oni u kojima mu je partnerica bila Kate Hudson. 

Osim u već spomenutom filmu 'Nije zlato sve što sja', zajedno su glumili i u uvjerljivo jednoj od najuspješnijih romantičnih komedija ikada snimljenih - 'Kako se riješiti frajera u 10 dana', a osim u zanimljivim zapletima, svi smo uživali u kemiji između glavnih junaka opipljivoj toliko da se mogla rezati nožem.  

Možda vas zanima Matthew McConaughey podijelio je sliku sina kojeg rijetko imamo priliku vidjeti. I jako mu sliči! Rubrika Stars Stars

Od izlaska ove romantične komedije prošlo je punih dvadeset godina, a kako bi obilježili jubilarnu obljetnicu, Kate i Matthew našli su se na Instagram Liveu tijekom kojega su odgovarali na brojna pitanja znatiželjnih i razgaljenih obožavatelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Kate je ovom prilikom otkrila da je često pitaju kakav je osjećaj ljubiti se s Matthewom McConaugheyjem našalivši se kako se njihovi likovi uvijek ljube u nekim čudnim okruženjima i kako je postojala samo jedna scena u kojoj su se ljubili lijepo i nježno, snimljena u kupaonici. "Da, sve ostalo je bilo van kontrole", dodao je Matthew. "Plivaš do vrha, morski psi su te skoro pojeli, upravo si pao iz aviona s 90 metara visine, skoro si se utopio, ali prije nego što uhvatiš dah, poljubite se", prisjetio se snimanja kroz smijeh na što je njegova filmska partnerica samo dodala: "I neka djeluje strastveno!"

Objasnila je uz to da je ljubljenje bilo koga u filmu nešto što rade profesionalno i da se ne događa na način na koji bi se to možda dogodilo u stvarnom životu, no oboje su se složili da su se iz poštovanja prema svojim partnerima u stvarnom životu uvijek ljubili lijepo. 

Kate Hudson haljina Možda vas zanima Kate Hudson u novoj verziji svoje kultne haljine iz filma 'Kako se riješiti frajera u 10 dana' Rubrika Moda Moda

U nastavku razgovora pokušali su odgonetnuti i što to njihovu kemiju čini toliko dobrom i opipljivom, a Matthew je rekao da vjeruje da bi se razlog mogao kriti u zajedničkom smislu za humor i sposobnosti da međusobno improviziraju te uzajamnoj sklonosti da cijeloj priči dodaju još malo začina onako kako su to oni zamislili. Složili su se i da kada udruže snage, više imaju osjećaj da se igraju, nego da rade. 

"Mislim da to možda ima veze i s našom slobodom", dodala je Kate. "Imam osjećaj da smo oboje vrlo slobodnog duha i ne  ograničavamo se idejom što bismo 'trebali' raditi. Ima nečeg spontanog u načinu na koji smo mogli raditi zajedno. Kad bi ti krenuo u određenom smjeru, ja bih te pratila, ali onda bih pomislila kako bi bila dobra ideja malo te izbaciti iz tračnica. Da vidimo što će se dogoditi ako naglo skrenemo udesno. I ti bi samo prihvatio da naglo skrećemo udesno", prisjetila se. "Stalno smo se podbadali", dodao je Matthew. "Ali imamo nešto svoje", zaključila je Kate.

 

Photo: Promo

Komentari 0