Moda
Kate Hudson haljina

Kate Hudson u novoj verziji svoje kultne haljine iz filma 'Kako se riješiti frajera u 10 dana'

  • Svi se sjećamo slavne žute haljine koju je Kate Hudson nosila u 'Kako se riješiti frajera u 10 dana', a poznata glumica nedavno je nosila sličnu haljinu koja nas je podsjetila na originalnu
  • Za gostovanje u emisiji, Kate je odjenula žutu svilenu haljinu brenda Stine Goya
  • Iako originalna haljina koja je za Kate u filmu rađena po mjeri, nije dostupna na prodaju, ipak postoje mnogobrojne slične verzije koje mogu poslužiti za rekreaciju nezaboravnog outfita iz filma!

Kostimografija je važan dio svakog filma, a neki od odjevnih komada koje vidimo u filmu ili seriji ponekad ostave doista veliki i dugotrajan utisak na filmsku modu. Vjenčanica Sarah Jessice Parker s potpisom Vivienne Westwood iz filma 'Seks i grad' ili haljina u duginim bojama Jennifer Garner koju je nosila u filmu 'Od klinke do komada', samo su neki od primjera.

U nezaboravne outfite kojih ćemo se uvijek sjećati svakako spada i žuta svilena haljina koju je Kate Hudson nosila u obožavanoj romantičnoj komediji 'Kako se riješiti frajera u 10 dana'.

Njen lik, Andie Anderson, nosila je predivnu večernju haljinu otvorenih leđa na partyju s Benjaminom Berryjem, kojeg je utjelovio Matthew McConaughey.

Haljina je u posljednje vrijeme ponovno u središtu pozornosti zbog popularnosti na TikToku, a sad je malo drugačiju verziju slavne žute haljine Kate Hudson ponovno odjenula.

Holivudska glumica u emisiji LIVE with Kelly and Ryan pojavila se u jarko žutoj haljini dugih rukava s potpisom danskog brenda Stine Goya, koju možemo nazvati verzijom žute haljine Andie Anderson iz 2023.

Damai haljinu s visokim rasporom Kate je kombinirala s parom visokim bijelih čizama te crvenim ružem na usnama. 

Kate Hudson Možda vas zanima Kate Hudson kombinirala je najpopularniji kaput sezone na sasvim neočekivan način Rubrika Moda Moda

Dok je najnovija haljina koju je Kate nosila dio kolekcije brenda Stine Goya, originalna haljina minimalističkog dizajna i s isprepletenim detaljem na leđima iz filma bila je po mjeri rađena kreacija s potpisom Caroline Herrere

Kate Hudson haljina | Autor: Farfetch/Zalando/Nordstrom Farfetch/Zalando/Nordstrom Michelle Mason, svilena haljina, (1,574 eur); NA-KD, Josefine maksi haljina, (sad 64,64 eur); YAS, Yasdottea koktel haljina, (44,73 eur)

Iako originalna haljina nije dostupna za prodaju, postoje mnoge slične inačice, a haljina Damai dio je kolekcije Stine Goya za proljeće/ljeto 2023. te će se moći kupiti od veljače. Također, u trenutnoj ponudi drugih modnih brendova pronašle smo i druge slične modele u žutoj nijansi. 

Možda vas zanima Jennifer Lopez otkrila detalje svoje blagdanske zabave: "Oni su za mene glasnici ljubavi, Božji znak..." Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram @katehudson

Komentari 0