Stars

Karmela Vukov Colić pokazala kuhinju i priznala: "Ovo mi je jedno od pet najdražih mjesta na svijetu"

  • Voditeljica Karmela Vukov Colić ne skriva koliko voli putovanja, a neko je vrijeme radila i kao turistički vodič
  • S pratiteljima na Instagramu rado je podijelila informaciju koje je jedno od pet njoj najdražih mjesta na svijetu
  • Odgovor je - njezina nova kuhinja, a upravo ovdje nastaju kulinarske kreacije koje predstavlja u novoj emisiji

Televizijska voditeljica i dugogodišnja svjetska putnica Karmela Vukov Colić pratiteljima na Instagramu je otkrila koje je to jedno od njezinih pet najdražih mjesta na svijetu. I ne, ne radi se o dalekoj egzotičnoj destinaciji, već jednoj od prostorija u njezinom domu. Točnije, riječ je o kuhinji.

Možda vas zanima Karmela Vukov Colić otkrila zanimljive crtice iz prošlosti: Mladost-ludost, ali jednu stvar potpisujem! Rubrika Life&style Life&style

Fotografiju kuhinje rado je podijelila s pratiteljima na društvenim mrežama, a otkrila je kako će se ondje snimati novi nastavci emisije 'Kuhinja svete Hildegarde', koju možeš pratiti na Laudato TV. Karmela slovi za vrsnu kuharicu, a dio svog kulinarskog umijeća sažela je i u knjigu recepata nazvanu 'kuhinja života'.

Danijela Dvornik pohvalila se novom kuhinjom, izgleda stvarno prekrasno: "Svijetli kao Betlehem!"

Možda vas zanima Marie Kondo savjetuje kako da kuhinja uvijek bude uredna. Trik baš nije velika mudrost... Rubrika Life&style Life&style

Kuhinja na koju je Karmela neizmjerno ponosna odlikuje se modernim dizajnom i industrijskim elementima. Pažnju privlače dekorativni cigleni zid koji razbija dominantno drvene plohe. Nadalje, među kuhinjskim elementima posebno nas je oduševio otok s radom plohom, koji može poslužiti i kao šank. Voditeljica se nije odlučila na gornje kuhinjske elemente, već zid krase uramljeni recepti i košarice za spremanje sitnica i začina.

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0