Stars

''Anđeo'' zasjenio ''Vražicu'', a vidjeli smo još dva zanimljiva outfita

  • Postrani glazna, sinoćnja Dora nije bila neki modni spektakl
  • Najistaknutiji su bilo stajlinzi pobjednika Roka Blaževića, Lidije Bačić te Luke Nižetića

Prvi put nakon 2010. godine imali smo priliku pratiti hrvatsko natjecanje za pjesmu Eurovizije. Naravno, kao i svake godine i ove su mišljenja podijeljena oko svega, od outfita do izvedbi a smo mi izdvojili neke najupečatljivije.

Možda vas zanima Što kaže horoskop, koji parfem najviše odgovara tebi, a koji tvom muškarcu? Rubrika Beauty Beauty

Već i ptice na grani znaju da je pobjednik sinoćnje Dore mladi Roko Blažević kojeg smo imali priliku upoznati i u showu 'Zvijezde' u kojem je došao do samog finala. No osim svojim glasom, Roko će ostati zapamćen i  po odjevnoj kombinaciji. Pojavio se tako u bijelim tenisicama, trapericama i košulji preko koje je obukao bijelu kožnu jaknu - styling ne posebno uspješan, ali začinio je velikim bijelim krilima. Pa tako postao i najupadljivija pojava Dore. Odmah nakon njegovog nastupa, na društvenim mrežama, krenule su fore da izgledao kao s Victoria's Secret anđeo.

 | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Nel Pavletic/PIXSELL

Neki mediji su usporedili nastup ovog osamnaestogodišnjeg Splićanina sa nastupom predstavnika Azerbajdžana, od prije 11 godina.

 | Autor: printscreen/YouTube printscreen/YouTube

Ako je nešto sigurno, onda je to da je Roko bio u stylingu koji se ne zaboravlja, no nije briljirao. Index piše kako je bijela omiljena boja eurovizijskih pobjednika, a cijeli all white outfit je imao i Rus Dima Bilan kad je s pjesmom 'Believe' 2006. godine odnio pobjedu.

Možda vas zanima Kriterij je čudan, ali postoji 6 osobnosti frajera. Koji je tvoj? Rubrika Life&style Life&style

Potpuna suprotnost Roku bila je Lidija Bačić, s oba outfita u kojima smo ju vidjeli. Ako je on bio "Anđeo" ona je sigurno bila "Vražica". Na dolasku izvođača u Opatiju vidjeli smo je u crvenoj mini haljini nalik na dolčevitu s visokim prorezom na desnom bedru, a na nogama je imala crvene salonke. Lidija je poznata po izazovnim outfitima pa nas nije jako iznenadio ni odabir za nastup. Na sceni se pojavila u crnom, prozirnom kombinezonu koji je na ključnim dijelovima izgledao kao bikini ukrašen sitnim šljokicama dok je na nogama imala crne gležnjače na petu. Ovim je odvažnim stylingom privukla mnogo pogleda i izazvala brojne komentare, a neki od njih su bili da je obukla samo najlonku. Roko ju je zasjenio u glazbenom smislu; jesu li krila bila dovoljna da je zasjeni i outfitom? Hmmmm...

 | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Nel Pavletic/PIXSELL

Ako nam je za oko zapeo još nečiji outfit bio je to onaj, točnije oba, Luke Nižetića koji je odabrao netipična odijela. Crvenim tepihom je prošetao u prugastom odijelu ukrašenom šljokicama koji nas je na prvu nas je (malo) podsjetio na Bubimira, ispod kojeg je imao crnu raskopčanu košulju. Luka ni inače nema problema s neobičnim odjevnim kombinacijama i modnim eksperimentiranjem pa smo ovako nešto mogli i očekivati od njega. Njegov styling za nastup se može opisati jednom riječju- florescentno! Odabrao je sako i hlače, dolčevitu te tenisice u florescentno žutoj kombinaciji kako bi se outfit uklopio s njegovom pjesmom i scenografijom s prizvucima pop arta. Rasplesani Luka s tom kombinacijom nije mogao proći neprimijećeno.

 | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Nel Pavletic/PIXSELL

 

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Komentari 0