Stars

Jennifer Lawrence se vjenčala u tajnosti?! Evo što je procurilo iz New Yorka...

  • Iz New Yorka stiže potencijalno velika vijest, naime, kruže priče da je poznata glumica rekla "sudbonosno DA"
  • Par je došao u matični ured u New Yorku s tjelohraniteljima i prijateljem, mogućim svjedokom, ali službena verzija je da su samo došli pokupiti dozvolu za vjenčanje koje planiraju idući mjesec
  • Izvori tvrde da su glumica i trgovac umjetnina blistali nakon izlaska iz matičnog ureda, a da je Maroney skrivao prste lijeve ruke

Glumica Jennifer Lawrence oduševila nas je svojim ulogama u filmskom serijalu Igre gladi, njezina uloga ohrabrila je svaku ženu i vjerujemo da je nekima njezina hrabrost i odlučnost poslužila i kao životna inspiracija. U stvarnom životu Jennifer je ipak nešto drukčija, romantična i zaljubljena, potpuno posvećena svom dragom - trgovcu umjetnina Cookeu Maroneyju. 

A iz New Yorka stiže potencijalno velika vijest! Kruže priče da su se Jennifer Lawrence i Cooke Maroney su se vjenačli u tajnosti! Što pouzdano znamo? Zaljubljeni par je navratio u matični ured u New Yorku kako bi podigao dozvolu za vjenačnje. Službena verzija je da se vjenčanje sprema u listopadu pa im je unaprijed trebao ovaj dokument. Ipak, procurile su neke informacije da su Lawrence i Maroney dozvolu dobili ranije, a zapravo su se došli vjenačti.

 | Autor: AGENCE/PIXSELL AGENCE/PIXSELL

Par je došao u matični ured u pratnji dva tjelohranitelja i jednim prijateljem, koji je, moguće je, bio i svjedok na vjenčanju. Nije tajna da se Lawrence silno željela službeno vjenčati, nikad nije spominjala proslavu ili ceremoniju. Za nju je bio bitan samo "papir", a to je otkrila i u podcastu: "Želim se službeno vjenčati za njega i biti u braku zauvijek. Srećom, postoje papiri koji će mi to omogućiti. To je sjajno. Kad pronađete svoju najdraži osobu na planeti, možete se za njega službeno vezati.

Možda vas zanima Jennifer Lawrence u depresiji: Nitko joj ne dolazi na djevojačku! Rubrika Stars Stars

U jednom tweetu koji je sada izbrisan jedan je očevidac ispričao situaciju: "Ono kad odeš u matični ured kako bi podigao dozvolu za vjenčanje, a ispred tebe se pojavi Jennifer Lawrence. Priču je prvi objavio Page Six, a portal tvrdi da je par blistao u matičnom uredu, ali i da je Maroney vidljivo skrivao prste lijeve ruke nakon što su napuštali zgradu...Hmmm! 

Lawrence se u veljači zaručila nakon manje od godinu dana veze, a nekoliko je puta isticala da s Cookeom želi provesti ostatak života. "Definitivno sam spremna udati se. Kad sam ga upoznala, znala sam da je on onaj pravi. Razgovarali smo o braku, želimo se vjenčati, želimo se potpuno posvetiti jedno drugome", objasnila je Jennifer.

Možda vas zanima Emma Stone i Jennifer Lawrence dale su nam lekciju ženskog prijateljstva Rubrika Stars Stars

Velika ljubav logično se trebala uskoro okončati i brakom, a prije nekoliko mjeseci Jennifer se "jadala" da joj nitko ne želi doći na djevojačku zabavu. Razlog ipak nije da ju sve bliske prijateljice mrze, već se glumica predomislila u posljednji čas. "Mislila sam da ne želim imati djevojačku, a onda sam u posljednjem trentku odlučila da ipak želim", rekla je. Budući da je sve bilo u zadnji čas, nitko više nije bio dostupan. Priznala je da je briznula u plač nakon što je to shvatila.

Ipak, brzo je prešla preko tog neugodnog iskustva, a po svemu sudeći velika je šansa da je u tajnosti jučer napravila taj posljednji korak i na ruku stavila vjenčani prsten. Nadamo se da je to samo početak jedne velike ljubavi...

Možda vas zanima Lista najplaćenijih: Jennifer Lawrence "teška" je 46 mil. dolara Rubrika Stars Stars
Photo: AGENCE/PIXSELL

Komentari 0