Stars

Iako su svi mislili da je nagrađivani redatelj ljubav njenog života, oskarovka se zaručila sa seksi umjetnikom

  • Nakon sedam mjeseci veze, glumica Jennifer Lawrence se zaručila za 33-godišnjeg umjetnika Cookea Maroneyja
  • zaruke je potvrdio njezin tim za portal E!
  • vezu je počela nakon prekida veze s redateljem Darrenom Aronofskyjem

Vijest da se 28-godišnja glumica Jennifer Lawrence zaručila za pet godina starijeg umjetnika Cookea Maroneyja ovog jutra je osvanula u medijima. Par inače svoju vezu ne izlaže očima javnosti, Jennifer ne priča o njoj, tek tu i tamo osvane koja paparazzi fotka. Zato je danas par iznenadio sa službenom objavom zaruka.

Glasine o zarukama su krenule kad je Jennifer snimljena s dečkom na intimnoj večeri u francuskom restoranu Raoul's, a na kojem se pojavila s prstenom koji nalikuje zaručničkom. Par je u vezi od lipnja 2018. godine, a glasnogovornik oskarovke je potvrdio ova nagađanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenlawrenceactress) on

Izvor koji je bio u istom restoranu kao i par, rekao je: ''Kamen na ruci bio je ogroman. Činilo se kao da slave nešto, a prsten je bio i više nego očit. Iako su sjedili u stražnjem dijelu restorana, daleko od očiju javnosti, ljudi su ih primijetili. Ona je nosila preslatku crnu haljinu s točkama.''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PopXSecret (@popxsecret) on

Prijateljica Laura Simpson spojila je glumicu i umjetnika koji su očito vrlo brzo shvatili da je riječ o pravoj ljubavi. Jennifer u intervjuima nikad nije spominjala Cookea Maroneyja. Prošle godine u veljači, u jednom je intervjuu izjavila kako je u dobrim odnosima sa svojim bivšim dečkima Nicholasom Houltom te Darrenom Aronofskyjem. Upravo je nakon prekida s Darrenom započela ljubavnu vezu sa sadašnjim zaručnikom. 

Tada je i izjavila: "Prijateljica sam sa svim mojim bivšima, zapravo. Svi moji momci su bili divni. Nicholas je bio sjajan dečko. Srce mi se slama svaki put kad prođem kroz prekid. Ipak, moji bivši dečki nikad nisu učinili ništa što bi me uništilo. Bili su samo dobri ljudi, možda je to i tajna. Privlače me dobri ljudi."

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0