Stars

Jennifer Lawrence je trudna: Zvijezda filmova "Igre gladi" jedva čeka da postane majka

  • Jennifer Lawrence trudna je i čeka prvo dijete sa suprugom Cookeom Maroneyjem
  • Par se vjenčao u vili na Rhode Islandu prije dvije godine, a vjenčanje je do posljednjeg trenutka držano u tajnosti
  • Već tada su počele glasine o prinovi u obitelji, kojoj se glumica i suprug jako vesele

Jennifer Lawrence ima 2021. godinu bogatu događajima. Nekoliko sati nakon što je pao dugo očekivani trailer za Netflixov film "Ne gledaj gore", prvi glumičin film od 2019. stigle su i potvrde o majčinstvu. Glumičina predstavnica potvrdila je da je 31-godišnjakinja trudna. Dobitnica Oscara čeka prvo dijete sa suprugom, trgovcem umjetninama Cooke Maroneyjem.

Možda vas zanima Jennifer Lawrence prekinula je intervju kako bi otkrila "breaking news" o Jennifer Lopez i Benu Afflecku Rubrika Stars Stars

Glumica najpoznatija po ulogama u Igrama gladi i American Hustle, udala se u listopadu 2019. nakon tri godine veze. Par je imao vjenčanje na kojem je prisustvovalo oko 150 uzvanika u vili na Rhode Islandu. 

Žene su podijelile najčudnije želje koje su imale u trudnoći: "Željela sam žvakati opuške..."

Možda vas zanima Najveće blamaže i nevjerojatni trenuci s dodjela Oscara koje su šokirale svijet Rubrika Life&style Life&style

Glasine o bebi počele su se pojavljivati već ​​prije vjenčanja para, kada je nepoznat izvor u lipnju 2019. rekao da Lawrence i Maroney žele djecu. "Oboje žele djecu i razgovarali su o osnivanju obitelji", rekao je izvor. "Njihove obitelji uistinu vjeruju da što prije trebaju postati roditelji; njegova obitelj voli njezinu obitelj i obrnuto, pa su im roditelji uzbuđeni. Njihovi se roditelji tako dobro slažu i svi se vesele velikim obiteljskim okupljanjima", rekao je tada izvor. 

Photo: Shutterstock

Komentari 0