Stars

Jelena Veljača pričala je Neveni Rendeli o svojim razvodima: "Nedavno sam se razvela i treći put..."

  • U osmoj emisiji talk-showa 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' voditeljica je iz svog dnevnog boravka virtualno ugostila glumicu, spisateljicu i producenticu Jelenu Veljaču, a pridružila im se i glumica Marijana Mikulić
  • Jelena je otkrila bi li i treći put uplovila u bračnu luku, a priznala je i kako je nedavno 'pukla' ljubav između nje i ministra Beroša
  • Gošće su u veselom tonu do kraja emisije komentirale brojne vruće teme, a kakve zanimljive odgovore su ponudile saznaj u nastavku

Prava 'girl power' atmosfera zavladala je u utorak navečer na kanalima koji su ugostili osmo izdanje talk showa 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima. Naime, voditeljici su se iz svojih domova pridružile spisateljica, producentica i prijateljica Jelena Veljača, a zatim i glumica Marijana Mikulić

Uz prebiranje laganijih  'ženskih tema', voditeljica i producentica nisu se ustručavale dotaknuti zahtjevnijih situacija u kojima su se našle obje – javnog razvoda. Jelena je priznala što joj je u toj situaciji bilo najteže. 

Možda vas zanima Nevena Rendeli ugostila je zvijezde serije 'Kud puklo da puklo' i saznala ekskluzivu koja će te razveseliti Rubrika Stars Stars

''Razvod je stvarno velika trauma jer se radi o gubitku ljubavi u koju se vjeruje u tom trenutku. Sama ta smrt i službeni pečat koji označava da je kraj odnosa meni je bio heartbreaking, a ja sam uspjela to dvaput. Bilo mi je jako teško i to je iskustvo koje ne bih htjela ponoviti. Htjela bih se ponovo udati, ali samo ako će to biti zauvijek'', rekla je Veljača i dodala kako u oba slučaja rastala jer stvari nisu funkcionirale odnosno zbog 'onoga što bi Amerikanci rekli da su nepremostive razlike'. 

Vruće teme zabavile su gošće

Vruće teme našle su se na repertoaru talk showa, a gošće su pokušale odgovoriti na Nevenino pitanje znaju li koja se zanimanja najčešće upuštaju u ljubavne odnose. Ipak to nisu 'oni koji imaju najmanje djece' ili ''ljudi s burze'', kako su u šaljivom tonu pokušale pogoditi gošće, već poljoprivrednici i farmeri. Zanimljivo je kako ih odmah prate arhitekti, zatim frizeri, marketingaši, a novinari i novinarke nisu najbolje prošli – u odnose prema istraživanju stupaju samo jednom mjesečno. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

''Bitna je srast i iskra, možda će te mehaničar bolje ljubiti od nekoga tko zna što je sinus i kosinus'', mišljenja je Marijana, dok je Jelena zaključila kako su to vjerojatno urbani mitovi. 

No, pravi problem izgleda dolazi za žene koje prijeđu prag 40. godine, kako je miss7 prenio jedno istraživanje. 

Manjak odnosa nakon 40-te godine nije previše zabrinuo gošće. ''Ja se uopće ne bojim tog naslova'', poručila je jelena Veljača dok je Marijana istaknula kako to sigurno ovisi o njima samima. 

'Jelena je priznala 'razvod' i po treći put

Jelena Veljača u emisiji je priznala kako se nedavno ''razvela i treći put'', a referirala se na ljubav koja je 'pukla' između nje i ministra zdravstva Vilija Beroša. Jelena je pojasnila o čemu se radi. 

''Javno moram reći da je pukla ljubav. Jako sam cijenila krizni stožer i pratila sve njihove presice i smatrala sam da se svi koji su nalaze u kriznom stožeru super snalaze. Divila sam se njihovoj profesionalnosti, Vili mi je bio totalno otkriće i bila sam mrvicu preimpresionirana njegovom pojavom. Oprostila sam mu što je i u HDZ-u. No, ono što ministru Berošu ne mogu oprostiti je  njegova izjava da bi djeci potencijalno bilo bolje u domu nego u istospolnoj obitelji, odnosno udomiteljskoj. To mi je bio ujed za srce i još jedna nepremostiva razlika'', rekla je Jelena i dodala da bi ministar zdravstva i netko tko je heroj u očima naroda trebao više paziti kako koristi svoju poziciju i komunicira o važnim stvarima kao što su prava istospolnih zajednica. 

Možda vas zanima Nevena ugostila Bojanu Gregorić i supruga Enesa; odgovarali su na intimna pitanja jedno o drugome, a on je pripremio i dva zanimljiva jela Rubrika Stars Stars

Marijana Mikulić priznala je da s Jelenom nije dijelila veliko oduševljenje i entuzijazam ministrom Berošom pa je osjetljivom izjavom nije previše niti razočarao. No, napomenula je da smatra kako su djeci potrebni ljubav i topli dom te je sasvim nevažno, citirala je je jednu objavu s Facebooka, hoće li to biti dvije mame, medvjedi, tri muškarca i žena. ''Ni ja, ni Vili, i nitko nema pravo takvo nešto izjaviti, jer djeca koja čekaju udomljavanje kažu da bi bila sretnija da su odrasla s dvije mame ili tate'', dodala je Marijana. 

Senzacionalna izdanja i njezova pozadina

Jelena je pokazala fascinantnu memoriju prisjećajući se događaja  sa starijih fotografija koje je u emisiji pokazala Nevena pa je tako ispričala pozadinu senzacionalnog izdanja u maloj crvenoj haljini. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

''To je 2007. godina, a haljina je Matije Vuice. Baš sam prekinula jednu toksičnu vezu i to je bio moj prvi samostalni izlazak. Sjećam se kad sam vidjela tu haljinu rekla sam sebi: 'Kad je bal neka je maskembal' jer sam znala da će te fotografije biti posvuda'', rekla je Jelena i prisjetila se kako je ta večer izlaskom na proslavu rođendana njezinog najboljeg prijatelja Tome Vrbana. 

Veseli trojac večer je završio u zabavnom tonu, a kako je izgledalo druženje možeš otkriti u snimci osme emisije 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' koja je dostupna je na Facebook stranici miss7 i missBlog kao i na miss7 Instagramu.

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sinuhit

    Zar nije dosta piskaranja o toj licemjernoj posvuduši?