Stars

Nevena Rendeli ugostila je zvijezde serije 'Kud puklo da puklo' i saznala ekskluzivu koja će te razveseliti

  • U sedmoj emisiji talk-showa 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' voditeljica je iz svog dnevnog boravka virtualno ugostila glumicu Mirnu Medaković Stepinac, a javljanjem iz Beograda pridružio im se i  glumac Momčilo Otašević
  • Osim pretresanja političke i društvene scene te diskusija o čarima roditeljstva, glumci su se prisjetili i godina zajedničkog prijateljstva, kao i rada na hit seriji 'Kud puklo da puklo'
  • Druženje je prošlo u zabavnom tonu, a Momo je Neveni otkrio i jednu ekskluzivu: uskoro ćemo ga ponovno moći vidjeti na malim ekranima  u čak dvije serije

U sedmoj epizodi showa 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' gostovala je glumica Mirna Medaković Stepinac. Budući da su ona i Nevena dugogodišnje prijateljice, voditeljica nije propustila priliku da se našali pa ju je već na samom početku zezala kako se vidi da se posebno spremila za njezinu emisiju jer je bio vidljivo kako je glumica netom prije oprala kosu.

No osim prijateljske zezancije, dvije dame su se već na samom startu pozabavile ozbiljnim temama i aktualnom političkom situacijom, a naglasak je pritom bio stavljen na "modu" ulaska domaćih celebritija u politički prostor. Naravno, dotaknule su i društvenih zbivanja u SAD-u te prodiskutirale svoje viđenje odnose Melanije i Donalda Trumpa. U svojim odgovorima Mirna je bila vrlo direktna te je spomenula da u njezinom slučaju diplomatski odgovori nisu rješenje.

 | Autor:

Fotografije koje bi željela zaboraviti

Nevena je nakratko Mirnu odlučila vratiti u prošlost te je izvukla stare fotografije, a jedna od njih je kod glumice izazvala posebnu reakciju. "Ovo je 'fotosešn' koji bih rado zaboravila" - izjavila je prisjećajući se kako su te fotografije nastale prije 10 godina na vrhu Vjesnikove zgrade. Dvije dame su se potom dohvatile i teme ljepote, a Neveninu pažnju posebno su privukli članci o tzv. vampirskoj tehnici pomlađivanja plazmom.

Možda vas zanima Luka Nižetić i La Lana kod Nevene Rendeli: Iznenadit ćemo vas tako da ćete pasti u nesvijest! Rubrika Stars Stars

Eksluzivno priznanje

U ovu raspravu spremno se uključio i drugi jučerašnji gost, poznati crnogorski glumac Momčilo Otašević koji se javio iz Beograda gdje je sudjelovao na castinzima. Već u prvim trenucima je Neveni otkrio ekskluzivu koja će zasigurno oduševiti brojne njegove obožavateljice, a ta je da ćemo ga na malim ekranima uskoro moći vidjeti u dvije nove serije.

 | Autor:

Slatke roditeljske muke

A što se tiče teme pomlađivanje kod žene, Momčilo je spremno dao odgovor u svom stilu: "Ja mojoj ženi kažem da mi je ljepša sada. Razlika u godinama mi ne smeta. Godine su samo broj" - istaknuo je te napomenuo kako mu je suprugu Jelenu uvijek najdraže vidjeti bez šminke. Ovaj glumački par uskoro će po drugi put postati roditelji, a sretna vijest unijela je posebnu radost u obitelj. Također, Momčilo je priznao kako je ovoga puta želio dobiti blizance, a u tom slučaju bi roditeljske savjete sigurno tražio kod Nevene i Mirne pošto su one obje iskusile čari odgoja blizanki.

Ipak, glumac je zbog poslovnih prilika trenutno odvojen od svojih omiljenih djevojaka, supruge i dvije kćeri. "Ne uživam u slobodi koliko mi fale, stalno gledam slike, snimke i to sve. Ali opet znam da sve što radim, radim zbog njih radim pa nekako to lakše pada. Recimo, Maša je prohodala, a ja sam bio na setu, sad se bojim da će Maša propričati, a ja ću biti na setu. Nije mi to najljepši scenarij, ali Bogu hvala da ima posla pa će Maša živjeti ljepše" - iskreno je rekao.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Nevena ugostila Bojanu Gregorić i supruga Enesa; odgovarali su na intimna pitanja jedno o drugome, a on je pripremio i dva zanimljiva jela Rubrika Stars Stars

Kud puklo da puklo!

Mirna i Momo, kako ga njegovi poznanici zovu, ustanovili su kako prijateljstvo njeguju već osam godina, a dobili su priliku i zaigrati nekoliko puta zajedno, a bili su i zvijezde serije 'Kud puklo da puklo'. Stoga je Nevena iskoristila priliku da ponovno zaigraju zajedno, no ovoga puta nije bilo riječ o glumačkom zadatku već jednostavnoj "ili-ili" igri. Momčilo je također otkrio kako mu je teško izdvojiti omiljenu ulogu, ali kako je Damir iz prethodno spomenute serije jedan od dražih likova koje je imao priliku odigrati.

Veseli trojac večer je završio u zabavnom tonu pa se su na samom kraju dohvatili i viceva o Crnogorcima. A koliko je bilo zabavno na prijateljskom okupljanju možeš otkriti u snimci sedme emisije 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' koja je dostupna je na Facebook stranici miss7 i missBlog kao i na miss7 Instagramu.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0