Stars 16. svibnja 2020.

Nevena ugostila Bojanu Gregorić i supruga Enesa; odgovarali su na intimna pitanja jedno o drugome, a on je pripremio i dva zanimljiva jela

Pixsell/Sanjin Strukic.
  • U četvrtoj emisiji talk-showa 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' voditeljica je iz svog online dnevnog boravka ugostila ni manje ni više nego svoju šogoricu i šogora, odnosno glumački par Bojanu Gregorić Vejzović i Enesa Vejzovića
  • Bilo je ovo pravo obiteljsko druženje u kojem su se uz aktualne teme pretresle i obiteljske zgode, komentirale stare fotografije te zaigrale zabavne igre
  • Za to da druženje ne prođe bez dobre hrane pobrinuo se sam Enes, koji je pripremio dva ukusna jela čije ti recepte otkrivamo u nastavku

Sinoćnju emisiju svoga showa 'miss7 Friday live' voditeljica Nevena Rendeli Vejzović odlučila je napraviti pravim obiteljskim druženjem pa je tako u goste pozvala svog šogora i šogoricu. Riječ je zapravo o dobro poznatom glumačkom paru kojeg čine Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović. Supružnici su se javili iz vlastite kuhinje, a budući da je glumac i vrstan kuhar odlučio je pripremiti čak dva jela. Riječ je o verziji sicilijanskog uličnog jela 'cipolotti con pancetta' te hrvatskoj inačici poznatog meksičkog sendviča s chorizom. Također, Enesa rijetko imamo priliku vidjeti u medijima pa je ovo druženje i po tome bilo specifično.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Hoće li Bojana promijeniti karijeru?

Nevena je Bojani priznala kako smatra da su se "dobro udale" ako je suditi prema kulinarskim vještinama njihovih supruga budući da su obojica pravi majstori u pripremi hrane. Dok je voditeljica napomenula kako se ona sama ne snalazi najbolju u kuhinji, glumica je otkrila kako je dobar "šegrt" te da rado pomaže suprugu. Ipak, svoju glumačku profesiju ne bi tako brzo promijenila. "Svako glumačko doba donosi neke ljepote rada." - istaknula je Bojana te priznala kako uživa u svojoj profesiji. No, odmah je mladim generacijama pružala i savjet prema kojem ništa ne dolazi preko noći te da se za uspjeh i egzistenciju trebaju izboriti ako žele opstati na duge pruge.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Nasmijali smo se i obiteljskim fotografijama

Svi zajedno dobili smo i priliku nasmijati se njihovim zajedničkim fotografijama. Bojana, koja se nerijetko nađe na listama najbolje odjevenih Hrvatica, nije propustila prokomentirati suprugove modne odabire te je između ostalog otkrila kako on obožava nositi havajske košulje, a sudeći prema fotografijama i gajiti "mafijaški look". Glumica pri komentiranju nije štedjela supruga, ali je ipak je opisala  i kako je izgledala njezina najgora odjevna kombinacija. "Imala sam nekakvu leopard jaknu s rozim cipelama, traperice i neku potkošulju. To ako netko iskopa, to će biti vrh." - istaknula je. Također, šogorice su prokomentirale kako analizirane fotografije zorno prikazuju kako braća Vejzović rado dijele i odjela.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Kviz je otkrio koliko se dobro supružnici zapravo poznaju

Budući da su u braku već 14 godina, Nevena je odlučila provjeriti koliko se dobro supružnici Vejzović zapravo poznaju. Tako je Bojana uspješno pogodila koja je suprugova najdraža boja i najdraže jelo, dok je Enes uspješno pogodio kako pripremljena jaja preferira njegova supruga te strahuje li ona više od bora ili strija. Ujedno, oboje su zaključili kako nakon potresa koji je pogodio Zagreb teže mirnom životu van gradskog centra. U ugodnom društvu vrijeme je brzo proletjelo, a koliko je bilo zabavno na obiteljskom okupljanju možeš otkriti u snimci četvrte emisije 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' koja je dostupna je na Facebook stranici miss7 i missBlog kao i YouTube kanalu i na miss7 Instagramu.

Slasne recepte smo ostavile za kraj!

No, vratimo se na sam početak i prisjetimo koje je to ukusne recepte Enes sinoć spremio. Kako bi i ti uspješno napravila poznato sicilijansko jelo dovoljno je da mladi luk umotaš u pancetu, prepečeš na maslinovom ulju te poliješ limunovim sokom. Uz to se najčešće konzumira pivo, a kuhar je posebno preporučio ono vijetnamsko. Osim u talijansku, zajedno smo zavirili i u meksičku gastronomiju, no Enes je 'chorizo sendvič' ipak odlučio izmijeniti. Tako je hrvatsku verziju sendviča nadjenuo kobasicom koja je dinstana na luku, topljenom mozzarellom i ljutim papričicama. Moramo priznati da su pripremljena jela djelovala uistinu slasno. A sudeći prema fotografijama objavljenima na društvenim mrežama u njima je uistinu uživala cijela obitelj.

 

Komentari 0