Stars

Jelena Veljača opet je oduševila idiličnim odnosom s bivšim suprugom

  • producentica, scenaristica i glumica Jelena Veljača često ističe da je u dobrim odnosima s bivšim suprugom Draženom Čučekom
  • bivši supružnici otputovali su u Indoneziju s trogodišnjom kćerkicom Lenom
Možda vas zanima Što kaže horoskop, koji parfem najviše odgovara tebi, a koji tvom muškarcu? Rubrika Beauty Beauty

Iako su se razveli prošle godine, Jelena Veljača i Dražen Čuček ostali su prijatelji te održavaju blizak odnos, a tome u prilog idu i fotografije koje Jelena dijeli na Instagramu. Bivši supružnici koji trenutno žive u Beogradu zbog snimanja serije 'Pogrešan čovjek' u kojoj Dražen glumi, a Jelena je producentica i scenaristica, zajedno su slavili rođendan kćerkice Lene, a i Božić kad im se pridružio i Jelenin novi partner Ivan Gale. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)

Ovih dana su u pratnji trogodišnje kćerkice Lene otišli na odmor u daleku Indoneziju, a njihovu destinaciju smo mogli saznati nakon što je Jelena objavila sliku iz aviona na kojoj malena Lena gleda kroz prozor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)

Iduću fotografiju je objavila sa aerodroma te je napisala: ''Prvi put na juznoj polutki... after 24 hours of travel...''. Njezini pratitelji su bili oduševljeni kad su vidjeli da je na put s njom i Lenom išao i Dražen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)

Prije nekoliko sati dobili smo i uvid u mali dio raja u kojem ovaj trojac uživa, a neki od komentara koje su Jelenini pratitelji ostavili bili su - ''naj bivši muž'', ''Libero...Sad najbolje funkcionira'', a ipak je bilo najviše onih koji su im poželjeli ugodan odmor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)


Iako par nikad nije govorio o razlozima rastave, Jelena je jednom prilikom na Instagramu napisala:  "Razvod je težak. Gubitak ljubavi je još teži. No, treba ostaviti ego po strani i dopustiti ljubavi da promijeni svoj oblik. Treba biti strpljiv. Dobar. Velikodušan. Treba opraštati. Biti odrasla osoba. Biti snažan. I zapamtite, ako imate dijete, uvijek postoji netko važniji od vas samih." A koliko vidimo bivšim supružnicima to uspijeva. 



Možda vas zanima Kriterij je čudan, ali postoji 6 osobnosti frajera. Koji je tvoj? Rubrika Life&style Life&style
Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0