Stars

Jelena Veljača objavila fotografiju iz mladosti na kojoj je u toplesu uz riječi "nikad neće biti više kao tada"

  • Producentica Jelena Veljača prisjetila se svojih dvadesetih objavom atraktivne crno-bijele fotografije
  • Fotografijiom u toplesu odlučila je i skrenuti pažnju na štetnost konzumacije cigareta i ovisnosti koje se ona sama uspješno otarasila
  • Otkrila je kako se pušenja odrekla onog trenutka kada je saznala da je trudna te je sve do danas ostala nepušačica

Na društvenim mrežama nerijetko se prisjetimo fotografija iz mlađih dana, a u bližu prošlost je ovoga puta zavirila Jelena Veljača koja je na svom Instagramu objavila jednu nastalu u njezinim dvadesetima. Na navedenoj fotografiji producentica pozira gledajući kroz prozor, dok u jednoj ruci drži cigaretu, a drugom skriva nagi torzo.

Možda vas zanima Ove dame u osmom i devetom desetljeću života zrače vitalnošću i ljepotom - otkrile su kako im to uspijeva Rubrika Stars Stars

Ovu atraktivnu fotografiju popratila je idućim opisom: "Kad si mlad pa nemaš pojma da je pušenje fakat štetno i da će te i ta ovisnost kao i mnoge druge puno koštati i da ćeš se teško skidati s njih. I kad si mlad i nemaš pojma da nikad neće biti više kao tada." Pratioce je pozvala da uživaju u svakom trenutku svoje mladosti budući da ona brzo nestaje.

Možda vas zanima Neka hrana dokazano djeluje protiv bora, a 5 namirnica je pogotovo moćno Rubrika Beauty Beauty

Producentica je u komentarima priznala kako se pušenja uspješno odrekla u onom trenutku kada je saznala da je trudna te da danas više nema potreba za cigaretom. "S vremenom mi se i to počelo gaditi, smrdjeti mi, smetati mi, nekako sam baš jednostavno postala nepušačica" - napisala je Jelena. U komentarima su je pratioci, osim pitanjima o prestanku pušenja, zatrpali i pohvalama na račun izgleda. "Baš erotično i sexy", "Ne bi ni vidio cigaru da nisi napisala haha", "Woow", "Ljepota od žene" ... bili su samo neke od pohvala upućene na njezin račun.

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

 

 

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    koga ona zanima??????