Stars

Jelena Veljača je u zanimljivoj kombinaciji sinoć legla u svoj krevet

  • Osim borbe s koronavirusom, jučer je grad Zagreb pogodio i jaki potres
  • Brojni građani, ali i poznati su se suočili s štetama koje je potres nanio njihovim domovima
  • Velika većina nas je sa strahom navečer išla leći, a jedna od njih je i Jelena Veljača koja je svojom objavom nasmijala svoje pratitelje

Cijeli jučerašnji dan je, kod većine Zagrepčana, prošao u strahu i panici zbog potresa, toliko da je čak i zasjenio strah od koronavirusa, a i brojni poznati Hrvati su pokazali jučer svoje domove, i štetu koja je nastala u njima.

Možda vas zanima Evo kako su poznati Hrvati proživjeli siloviti potres i što su sve poručili uplašenim i potresenim Zagrepčanima Rubrika Life&style Life&style

Jedna od njih je i Jelena Veljača koja je podijelila nesvakidašnju fotografiju uz koju je napisala : ''Ovo sam ja dok dezinficiram stan varikinom nakon što su ga statičari pregledali i proglasili ok za stanovanje. Mislim, i je ok. Moja duša nije.''  Brojni pratitelji i prijatelji poslali su joj poruke podrške i utjehe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

No, Jelenina druga objava pomalo je nasmijala njezine pratitelje. Naime, Jelena je objavila sliku iz kreveta, no jedna stvar je bila drugačija nego inače. Kolumnistica i scenaristica je na glavu stavila skijašku kacigu. Uz fotografiju je napisala : ''Laku noć, Zagrebe. Not.'' Ovim selfijem, Jelena se htjela osvrnuti na strah i nemir koji je prisutan kod svih nas jer ne znamo što nas očekuje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Neki su se smijali njezinom ideji, a jedna pratiteljica je Jeleni napisala: ''Mislim da 90% nas tako spava''.

Unatoč teškoj situaciji, moramo priznati kako nas je Jelena nasmijala svojim postupkom te je pokazala kako humor ne umire ni u ovim situacijama.

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MaryMary

    Pozdrav svim bbb koji su pomagali osoblju i rodiljama iz petrove, i pitanje za buljaču - gdje si ti sestro bila dok su te ''balkanske seljačine'' pomagale najslabijima i nezasticenima... #spasime my ass... riga mi se od revolucionara koji misle ... prikaži još!
  • Sinuhit

    Nika Vizek, prihvati se ozbiljnog posla. Što se tiče ove spodobe o kojoj pišeš (jel' ti platila za ovaj sprduljak?), njen je smisao za humor crk'o prije nego se rodila. Veljača, seljača, beljača...