Stars 28. prosinca 2018.

Jelena Veljača i Dražen Čuček dokazali da je ljubav moguća i nakon braka

instagram @janko_popovic_volaric.

Bivši supružnici zajedno su proslavili Božić s kćerkicom Lenom i time poslali jasnu poruku - da mogu ostati obitelj i nakon razvoda

Glumica i producentica Jelena Veljača i glumac Dražen Čuček odlučili su se razići prije tri mjeseca, ali samo u bračnom smislu. Ovaj par postao je primjer svima kako se može i nakon razvoda ostati u dobrim odnosima, a to je Jelena najbolje opisala u objavi na društvenim mrežama:

 "Razvod je težak. Gubitak ljubavi je još teži. No, treba ostaviti ego po strani i dopustiti ljubavi da promijeni svoj oblik. Treba biti strpljiv. Dobar. Velikodušan. Treba opraštati. Biti odrasla osoba. Biti snažan. I zapamtite, ako imate dijete, uvijek postoji netko važniji od vas samih."
 

Možda vas zanima... U čemu spavate ti i tvoj muškarac i što to govori o vašoj vezi? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Tom je objavom svima poručila kako između njih nije nestalo ljubavi, nego da je ona samo promijenila svoj oblik. Vjerujemo kako je upravo to tajna njihovog dobrog odnosa i nakon braka. 
 

 

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)

Premda par nikada nije javno govorio o razlozima njihovog razvoda, možemo samo nagađati kako su sporazumno donijeli ovu odluku, koja, vjerujemo, ni jednome od njih nije bila laka. Jer treba imati na umu kako ni jedan prekid nije lak, posebice ne nakon tri godine braka. Zbog toga se možemo samo diviti ovome bivšem paru, koji je ostavio sebe i svoj ponos u pozadini i stavio trogodišnju kćerkicu na prvo mjesto.
 

 

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)

Možda vas zanima... Crveno donje rublje u novogodišnjoj noći? Žene pričaju što im je donijelo... Rubrika Love&Sex Love&Sex

Želimo vjerovati u to da će ovi bivši supružnici potaknuti još brojne druge bivše parove na skladan odnos poslije prekida, posebice ako imaju zajedničku djecu. 
 

 

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)

Komentari 0