Stars

Jelena Rozga zablistala u izazovnoj haljini i naglasila dekolte, zaradila je hrpu komentara

  • Jelena Rozga objavila je dvije fotografije i najavila novi nastup u Dubrovniku
  • Pozirala je u izazovnoj haljini brenda Envy Room, a da joj je savršeno pristajala, primijetilo je mnoštvo njenih pratitelja
  • Za svoj styling, Rozga je dobila same komentare oduševljenja!

Pjevačica Jelena Rozga (44) na svojem je Instagram profilu najavila nadolazeći koncert u Dubrovniku kojem se njeni obožavatelji sigurno vesele, no u objavi najveću pozornost privukla je njena modna kombinacija.

Rozga je pozirala u crnoj-zlatnoj dugoj haljini s izvezenim detaljima koja je imala prorez na dekolteu te naglasila Rozginu vitku figuru. Predivnu haljinu hrvatskog modnog brenda Envy Room Rozga je kombinirala s jednostavnim crnim sandalama i elegantnom valovitom frizurom.

„Vidimo se u subotu u Dubrovniku @cultureclubrevelin! Ne mogu vam opisati koliko ste mi falili!!“, poručila je Jelena Rozga svojim pratiteljima. U komentarima ispod njene objave, brojni pratitelji uputili su joj komplimente. „Vau koja otmjenost“, „“Predivnost“, „Wow“, „Najljepša“, samo su neki od komplimenata.

Možda vas zanima Jelena Rozga iskreno: "Štitnjaču apsolutno više nemam!" Rubrika Stars Stars

Poznata pjevačica ima užurban raspored, a svakog vikenda nastupa u drugom gradu pa je tako nedavno imala koncert u Splitu, a prije toga u Novom Sadu i Beogradu. Videa i fotografije sa svojih veselih nastupa Rozga uvijek podijeli i na svojem Instagramu. U Dubrovniku će nastupiti u subotu, 7.5. u klubu Revelin.

Možda vas zanima KVIZ: Možeš li prepoznati stihove poznatih hrvatskih pjevačica? Rijetki su uspjeli pogoditi sve Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Instagram @rozgajelenaofficial

Komentari 0