Stars

Jelena Rozga odabrala vrući trend, ali ove čizmice se neće svidjeti svima

  • Jelena Rozga često iznenadi odabirom cipela
  • Za jedno radijsko gostovanje odjenula je bijele gležnjače vrijedne 1800 kn
  • Kombinirala ih je uz midi haljinu cvjetnog uzorka

Jelena Rozga često se ističe po maštovitom odabiru cipela kojima podiže svoje kombinacije. Već je nosila i "ružne" tenisice i megapopularne bajkerske gležnjače, a sada nas je iznenadila poprativši trend s kojim smo u love-hate odnosu. Riječ je o bijelim čizmicama koje su često predmet rasprava modnih znalaca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Plavokosa pjevačica odabrala je bijele gležnjače brenda Anine Bingvrijedne nešto više od 1800 kn. Čizmice su prilično duboko rezane i sa strane imaju patentni zatvarač te srednje visoku petu koja ih čini elegantnijima. Istini na volju, čizme uistinu odišu originalnošću i, u svijetu bijelih cipela, bile bi jedan od naših favorita.

Možda vas zanima Casual kombinacija za 20 tisuća kuna?! Da, baš takvu nosi Jelena Rozga... Rubrika Moda Moda

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Jelena ih je kombinirala uz midi haljinu na vezanje koja je cijela prekrivena cvjetnim printom i na dnu ima volan. Ona je brenda Ganni i cijena joj je oko 2 tisuće kuna. Ova proljetna haljina istaknula je vitku liniju i nježnu građu pjevačice te joj uistinu pristaje. I prava je za promociju Jeleninog aktualnog hita Moje proljeće.

Možda vas zanima Kolegica ti je postala prijateljica? Sve zamke prijateljstava na poslu i kako ih izbjeći Rubrika Život Život  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Ova kombinacija definitivno će naći i poklonike i one kojima se neće svidjeti, ali moramo pohvaliti Jeleninu modnu odvažnost. S njom nikada nije dosadno! Što ti misliš o ovoj kombinaciji?

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0