Stars

Jedva smo je prepoznali: reality zvijezda u reklami za badiće u stilu 70-ih

  • Poslovna žena i reality zvijezda Kim Kardashian nosi metalik kupaći kostim inspiriran 1970-ima u kampanji za svoj brend SKIMS
  • Kim izgleda gotovo neprepoznatljivo s plavom natapiranom kosom i plavim sjenilom na očima
  • Balkanski mediji su se nakon izlaska fotografija nove kampanje raspisali kako najpoznatija svjetska influenserica i reality zvijezda kopira izgled Lepe Brene iz 80-ih godina 

Prije nekoliko dana Kim Kardashian je na svome Instagramu podijelila sneak peak u svoju novu kolekciju kupaćih kostima, objavivši fotku sebe u ogledalu u srebrnom metalik bikiniju. 

Možda vas zanima Sva vjenčanja i turbulentni brakovi sestara Kardashian Rubrika Stars Stars

"Uskoro", pisalo je kratko ispod objave nakon koje je najpopularnija svjetska reality zvijezda objavila i video sa snimanja u kojem se mogao vidjeti stil cijele reklame.

U videu Kim je najavila kako njena nova kolekcija kupaćih kostima izlazi u srijedu. Na službenom Instagram profilu brenda SKIMS možemo vidjeti više materijala iz same kampanje koju brend promovira kao "glamur kraj bazena 70-ih'. I doista, čitav vizual kampanje, frizure i nakit podsjećaju na zlatno doba ludih '70-ih. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

"Swim se vratio sjajniji nego ikad. Udružili smo se s vizualnom umjetnicom @NadiaLeeLee kako bismo oživjeli jedva prisutnu atmosferu bazena kroz njezin kultni stil inspiriran starim Hollywoodom", stoji u opisu ispod jedne od fotografija s neprepoznatljivom Kim Kardashian kojoj '70-e i natapirana plava kosa itekako dobro stoje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Kampanju je fotografirala Nadia Lee Cohen, a snimke dočaravaju nevjerovatnu raskoš Hollywood Hillsa, s glamuroznošću kasnih 70-ih i ranih 80-ih koja podsjeća na originalnu sapunicu "Dinastija". Što se tiče tima zaslužnog za ovaj epski look, Kim je označila svog dugogodišnjeg prijatelja i šminkera Maria Dedivanovića i frizera Chrisa Appletona.

Balkanski mediji: Kim Kardashian kopira Lepu Brenu

Nakon izlaska fotografija nove kampanje, balkanski mediji su se raspisali o tome kako je Kim Kardashian ponovno iskopirala izgled jedne balkanske pjevačice, ovoga puta Lepe Brene. Do sada ju je Jelena Karleuša u nekoliko navrata optužila da krade njen look, a evo što je o svemu rekla Lepa Brena:

'Baš zanimljivo i interesantno. Teško je danas biti originalan. Što god da se pojavi, već je viđeno. To što je nastalo od 60-ih do 90-ih, su epohalne stvari', rekla je Brena za Telegraf Jetset.

A evo kako je Brena izgledala 70ih u spotu za pjesmu "Robinja". 

 | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot

Misliš li i ti da Kim Kardashian kopira Lepu Brenu koja je bila aktualna na Balkanu prije nekoliko desetljeća ili jednostavno obje nose ono što se tih godina nosilo?

Photo: Instagram @SKIMS

Komentari 0