Stars
Jennifer Lopez se zaručila

Je li se to Jennifer Lopez zaručila ili ogroman dijamant na prstu ne znači ništa?

  • Je li se to Jennifer Lopez zaručila ili ne bi trebali biti "fooled by the rocks that she's got" ?
  • Otkako su se ponovno pomirili nakon 20 godina, nagađa se o mogućem braku pjevačice i glumice Jennifer Lopez i glumca Bena Afflecka
  • Najnovije fotke na kojima je Jennifer viđena s velikim dijamantnim prstenom na lijevoj ruci ponovno su potakle glasine

Prošloga proljeća čitav svijet je iznenadila i oduševila vijest kako su bivši zaručnici Jennifer Lopez i Ben Affleck, takozvani Bennifer par, nakon 17 godina obnovili svoju romansu. 

Naime, budno oko paparazza je uhvatilo pjevačicu kako kupuje namještaj sa svojom 14-godišnjom kćeri Emme u Culver Cityju u Los Angelesu. Jennifer je bila odjevena u lepršavu cvjetnu haljinu i velike sunčane naočale, no modu na stranu. Ono što je najviše zaplijenilo pažnju svjetlucalo je na zaručničkom prstenjaku.

Jennifer Lopez i Ben Affleck Možda vas zanima Ben Affleck u velikom intervjuu govori o zahvalnosti na drugim prilikama u životu Rubrika Stars Stars

Nije baš da se na ijednoj fotki to jasno vidi jer su snimljenje izdaleka, ali na oooogromnim i mutnim uvećanjima koje agencije nude nazire se veliki prsten na prstenjaku lijeve ruke. Odmah proglašen dijamantnim, a JLo odmah je proglašena zaručenom. Pa... Čestitamo ako je istina!

Jennifer Lopez se zaručila | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Inače, prije samo dva mjeseca, Lopez je bila na promotivnoj turneji za svoj novi film "Udaj se za mene", u kojem je pričala o svojoj ponovnoj ljubavi s Benom Affleckom. Filmska i muzička zvijezda rekla je Ellen DeGeneres da "nikad nije mogla zamisliti" da bi se mogli pomiriti, ali je dodala: "To je prekrasna stvar." 

J. Lo još uvijek ima ovaj skupocjeni zaručnički prsten koji joj je dao Ben Affleck, nikada mu ga nije vratila

O tome da je par spreman na sljedeći veliki korak svjedoči i činjenica da su nedavno kupili oko 50 milijuna dolara vrijedno imanje u Los Angelesu na koje bi se mogli useliti ne samo oni nego i njihova djeca. Inače, za vrijeme 17 godina duge odvojenosti, oboje su u međuvremenu dobili djecu s drugim partnerima, pa tako Jennifer dijeli blizance Emme i Maxa s pjevačem Marcom Anthonyjem, a Ben ima Violet, Samuela i Seraphinu Rose s glumicom Jennifer Garner.
 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0