Stars

Jason Momoa i Lisa Bonet se pomirili? Odlučili su dati braku drugu šansu

  • Na Instagram profilu Jasona Momoe izbrisana je objava o razvodu od supruge Lise Bonet
  • Izvor blizak paru kaže kako su se pomirili i kako se Jason vratio u njihov zajednički dom
  • Otkrio je i razlog prekida te kako su reagirala djeca

Početkom godine, jedan od najdražih holivudskih parova, Jason Momoa i Lisa Bonet su na Instagramu objavili kako se nakon 16 godina veze, a pet godina braka rastaju. U zajedničkoj objavi kazali su kako im se "putevi razilaze, ali njihova ljubav nastavlja dalje". Objava je bila toliko emotivna da nikome nije bilo jasno ni zašto se uopće rastaju.

No, čini se kako će holivudski mezimci možda ipak ostati skupa i dati svom braku drugu šansu. Naime, objava o prekidu koju je Jason objavio na svome Instagramu odnedavno je izbrisana, a izvori bliski paru kažu kako su se Jason i Lisa pomirili, piše Hollywood Life

Jason Momoa na prijemru filma doveo djecu Možda vas zanima Jason Momoa na crvenom tepihu pojavio se s djecom, sin Nakoa-Wolf njegova je slika i prilika Rubrika Stars Stars

“Jason se vratio k Lisi prije otprilike dva tjedna i oni su opet zajedno”, rekao je bliski prijatelj. "Odlučili su raditi na stvarima umjesto odustati jer su toliko uložili jedno u drugo." Njihovo svoje djece – kći Lola (14) i sin Nakoa-Wolf (13) – su “očigledno oduševljeni što su njihovi roditelji dali još jednu priliku svom braku”, rekao je izvor, dodajući: “Svi se stvarno nadaju da će ovaj put uspjeti.”

Na pitanje što je pošlo po zlu da se par uopće htio razvesti, rekao je kako je glavni problem bio Jasonov raspored kao jednog od najtraženijih glumaca u Hollywoodu zadnjih godina. “Jason je bio nevjerojatno zauzet snimanjem filmova i, zbog toga, postoje periodi u kojima ne bi vidio obitelj tjedan dana ili više. Za to vrijeme Lisa mora podnijeti sav teret roditeljstva i to joj ponekad samoj postane teško. Ne koriste dadilje niti pomoć. Srećom, njihova djeca sada imaju 13 i 14 godina pa je sve lakše”, rekao je.

Priča o njihovom početku zbilja je jedinstvena, posebice jer je Jason, kako je sam kazao u brojnim intervjuima, bio zaljubljen u Lisu otkako je bio dječak i vidio ju The Cosby Showu daleke 1984. godine. O njihovom prvom susretu, koji se dogodio u jednom kafiću, Momoa je komentirao kako je osjetio vatromet. "To je bilo to. Popili smo pivo i ostalo je povijest", rekao je tada glumac za kojim, od njegova pojavljivanja u Igri prijestolja, uzdišu žene diljem svijeta. 

Photo: Shutterstock

Komentari 0