Stars

"Naša se ljubav nastavlja", napisali su Jason Momoa i Lisa Bonet objavivši da se rastaju nakon 16 godina

  • Na Instagram profilu Jasona Momoe osvanula je vijest da se on i glumica Lisa Bonet razvode
  • Par je bio u 16 godina dugoj vezi te posljednjih pet godina i u braku te imaju dvoje djece 
  • U emotivnoj objavi koju su zajedno napisali, kažu:  "Ljubav između nas nastavlja se dalje"

Nakon 16 godina veze, pet godina braka i dvoje djece, par poznat kao "power couple" Hollywooda, Jason Momoa i Lisa Bonet se razvode. Vijest je na svom Instagramu podijelio Momoa u zajedničkoj objavi.

"Svi smo osjetili pritisak i promjene ovih transformacijskih vremena. Revolucija se odvija - i naša obitelj nije iznimka...", napisali su Bonet i Momoa.

"I tako, dijelimo naše obiteljske vijesti, da nam se putevi u braku razilaze. Dijelimo to ne zato što mislimo da je vrijedno vijesti - nego kako bismo, nastavljajući sa svojim životom, mogli to činiti dostojanstveno i pošteno. Ljubav između nas nastavlja dalje, razvijajući se na način na koji želi da bude poznat i življen. Oslobađamo jedno drugo ~ da budemo ono što učimo postati.

Jason Momoa na prijemru filma doveo djecu Možda vas zanima Jason Momoa na crvenom tepihu pojavio se s djecom, sin Nakoa-Wolf njegova je slika i prilika Rubrika Stars Stars

Naša  nepokolebljiva odanost
ovom svetom životu
& našoj djeci

Učenje naše djece
Što je moguće ~
Živjeti molitvu.
Neka ljubav prevlada" - zaključili su objavu uz svoje inicijale J i L.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason♡Lisa (@momoa.bonet)

Jason Momoa i Lisa Bonet prvi put su se službeno upoznali 2004. Momoa je tada imao tek 26, dok je Bonet imala 38 godina. No, godinama kasnije, Momoa je priznao da je zapravo bio opsjednut Bonet još od njene uloge u The Cosby Showu daleke 1984. godine.

"Još kad sam imao osam godina i vidio sam je na TV-u, pomislio sam: 'Mama, želim nju!'", rekao je Momoa u emisiji The Late Late Show."Kao: 'Uhodit ću te do kraja života i uhvatit ću te.' Ja sam pravi stalker. Nisam joj to rekao dok nismo dobili dvije bebe - inače bih bio jeziv i čudan. Oduvijek sam je želio upoznati. Bila je kraljica, uvijek," govorio je Momoa.

O njihovom prvom susretu, koji se dogodio u jednom kafiću, Momoa je komentirao kako je osjetio vatromet. "To je bilo to. Popili smo pivo i ostalo je povijest", rekao je tada glumac za kojim, od njegova pojavljivanja u Igri prijestolja, uzdišu žene diljem svijeta. 

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    hihi došao kraj