Stars

Jamie Lee Curtis ispričala je kako je zabrljala sa zahvatom na licu: 'Estetska kirurgija briše generacije ljepote'

  • Jamie Lee Curtis iza sebe ima zavidnu, 40 godina dugu karijeru, a danas se i dalje bavi glumom, ali i pisanjem
  • U nedavnom intervjuu dotakla se brojnih tema, između ostalih i estetske kirurgije
  • Glumica smatra da je Hollywood postavio nerealne standarde ljepote koji ruše samopouzdanje mladim ljudima

Legendarna hollywodska glumica koje se sjećamo iz filmova Halloween, Istinite laži i Riba zvana Wanda, Jamie Lee Curtis, danas ima 62 godine, a osim što glumi, piše scenarije i dječje knjige. Curtis, koja je i dalje prepoznatljiva po svojoj zaštitnoj pixie frizuri, nedavno je u intervjuu govorila o 40 godina dugoj karijeri, životu danas, a dotakla se i plastičnih operacija.

Možda vas zanima Plastični kirurg otkriva kako bi danas izgledale poznate glumice da su prirodno starjele Rubrika Stars Stars

Od samih filmskih početaka glumice mijenjaju svoj izgled kako bi bolje izgledale na ekranu i činile se mlađima, a tome nije odoljela ni Curtis. Dobitnica Zlatnog globusa i dječja autorica iznijela je kako su pritisci industrije utjecali na njeno samopouzdanje. Detaljno je ispričala kako se osjećala neugodno kada joj je snimatelj prije mnogo godina komentirao podočnjake te kako je gotovo odmah nakon toga otišla na zahvat da ih popravi.

"Bila sam užasnuta i puna srama", priznaje lijepa glumica kojoj je taj komentar narušio samopouzdanje. Ono što je trebalo biti rutinski estetski zahvat nije prošlo dobro te je kod Curtis potaknuo ovisnost o lijekovima protiv bolova. Međutim, glumica ističe kako je više od dva desetljeća trijezna.

Linda Evangelista Možda vas zanima Linda Evangelista, bivši top model više ne izlazi iz kuće zbog estetskog zahvata koji ju je izobličio Rubrika Stars Stars

Curtis, kao i mnogi drugi, problem vidi u Hollywoodu koji od samih početaka filmske industrije postavlja nedostižne standarde ljepote. Te standarde prvo pokušavaju dostići glumice, a onda i sve druge djevojke koje ih gledaju na filmskom platnu ili malom ekranu.

Glumica smatra kako današnji trend filera i invanzivnijih zahvata, te opsesija filterima i svime što mladi rade kako bi prilagodili svoj izgled briše generacije ljepote. "Jednom kada se krenete igrati s licem, nema povratka," upozorava poznata glumica.

Poslušaj beauty savjet Helen Mirren, kaže da ga treba naučiti svaka žena do 30-e

 

Photo: shutterstock

Komentari 0