Stars
Jacques Houdek odrzao je koncert u sklopu Lisinski Atriuma

Jacques Houdek u modnoj kombinaciji koju nitko nije očekivao oduševio Slavonce

  • Razna odijela, odjeća posebnih krojeva pa i ukrašena zanimljivim nakitom i detaljima - Jacques Houdek potrudit će se za svoj scenski nastup
  • Ipak, angažman na 56. Vinkovačkim jesenima 40-godišnjeg pjevača inspirirao je na nešto manje ekstravagantnu kombinaciju, ali baš u duhu glazbenog događaja
  • Iznenadio je svojom pojavom u slavonskoj narodnoj nošnji koja mu prema komentarima korisnika društvenih mreža odlično stoji!

Kada je u pitanju scenski nastup Jacques Houdek svari ne prepušta slučaju. Kreativna strana pjevača često dolazi do izražaja u posebno dizajniranim komadima odjeće asimetričkih linija, nerijetko ukrašenima nakitom. Međutim, povodom nastupa na 56. Vinkovačkim jesenima pjevač je uskočio u nešto sasvim suprotno – tradicionalnu slavonsku narodnu nošnju, a fotografije je objavio na društvenim mrežama. 

Možda vas zanima Jacques Houdek je proslavio 40-ti rođendan, a hrane svakako nije nedostajalo. Ni humora Rubrika Stars Stars

"Svečano otvorenje 56. Vinkovačkih jeseni", napisao je uz fotografije na kojima je pozira vidno raspoložen s čašicom u ruci. 

Uz bijelu košulju s vezom Jacques je nosio crne hlače koje je i u duhu nošnje nadopunio bijelim pletivom. Uz šeširić na glavi i čašicu na ruci 40-godišnji pjevač je tako mnoge podsjetio na bećara. 

‘’Predivno izgledaš Jacques’’, ‘’Pravi Slavonac,’’, ‘’Pravi bećar’’, ‘’Super ti stoji slavonska obleka’’, ‘’Super nošnja’’, komentirali su pratitelji, a mnogi su mu komplementirali i na izvedbi pjesme "Otiš’o je moj otac polako". 

Podsjetimo, Jacques je nedavno podržao kolegicu Ninu Kraljić koja je otkazala nastup na 56. Festivalu kajkavskih popevki u Krapini pod opravdanjem da više ne želi pjevati besplatno čime je izazvala burnu reakciju organizatora i javnosti.

Nina Kraljić ponovno iznenađuje! Na Instagramu je objavila fotografije na kojima je gola

Pjevač koji je, poput svoje kolegice, Hrvatsku predstavljao na Eurosongu stava je ‘da je honorar za sve profesionalce’. 

‘’Ne žive ni 'zvijezde' od vlastitog sjaja... Dakle, svi koji radimo, za taj naš rad trebamo biti sukladno i adekvatno plaćeni. Ne vidim zašto bismo mi pjevači trebali nastupati pro bono, ako su plaćene dvorane, glazbenici, dirigenti, rasvjeta, tonci?’’ ispričao je Jacques za Slobodnu Dalmaciju.

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Komentari 0