Stars

Jacques Houdek je proslavio 40-ti rođendan, a hrane svakako nije nedostajalo. Ni humora

  • Jacques Houdek povodom 40-tog rođendana dobro se pogostio - barem tako izgleda prema slici stola koju je objavio na svom facebook profilu
  • Ćevapčići, mazalice, kobasice, lepinje, krumpirići... od pogleda na silnu hranu stvaraju nam se zazubice!
  • Da u životu treba uživati, odgovorili su i njegovi pratitelji uz more čestitki i pozitivnih komentara na dobru klopu

Jacques Houdek proslavio je 40-ti rođendan sa stilom, pohvalivši se fotografijom hrpe hrane i našalivši se kako "jedan ćevapčić ipak smije". Svakako da smiješ Jacques, jedan ko nijedan. A da u životu treba uživati i ne brojiti kilograme, jer znaš kako se kaže kilo gore kilo dolje, složilili su se i njegovi vjerni pratitelji.

Iskrena objava Jacquesa Houdeka o osudama zbog kilograma izazvala lavinu komentara - Miss7.24sata.hr

Nina Badrić se našalila "I sve to samo za tebe?", sigurno aludirajući kako bi i ona svoj dio torte, pardon sočnog mesa u ovom slavljeničkom slučaju. Jedan pratitelj je napisao "Nadam se da je bilo i glavnog jela, a ne samo ovo. Sve najbolje, kolega dragi!", totalno ga podržavši u odluci da se na rođendan kalorije nikako ne broje. 

Osim na Instagramu, komentara podrške svakako nije nedostajalo i na Facebooku gdje mu je jedna obožavateljica napisala: Ma smiješ, papaj, papaj. Ne obaziru se na zločeste komentare. Živi ti nama bar godina sto!! Život je samo jedan, je l' tak!? Sretan ti ročkić, dragi naš buckić!"

"Sretan rođendan! Evo krećemo prema tebi na večeru", komentirala je i bivša kandidatkinja Života na vagi Nina Martina Korbar. "Pa di ste?" odgovorio joj je Jacques. "Rekla je Brigita Houdek da nema više pa smo se okrenuli nazad", odgovorila je u šali Martina.

Jacques ko Jacques u svom stilu uvijek zna napraviti dobru zezanciju na svoj račun, a zato ga i volimo zar ne? Pitali bi ga i mi treba li mu pomoć, ali mislimo da smo pomalo zakasnili. Samo neka si nam živ, sit i zdrav!

Photo: Instagram@Jacques Houdek

Komentari 0