Stars

Jacques Houdek će ti platiti pizzu ako smisliš najbolji vic o njemu

  • Pjevač Jacques Houdek oduševio je pratitelje na društvenim mrežama pozivom da sudjeluju u jednom natječaju
  • Sve što trebaš je - smisliti najbolji vic o Žaku i osvojit ćeš pizzu!
  • Pjevač koji se čitav svoj život bori s viškom kilograma nerijetko progovara o svom problemu, ali i o problemu fat shaminga

Jacques Houdek, koji je i inače  poznat po zbijanju šala na svoj račun, sada je oduševio pratitelje objavom u kojoj ih poziva da smisle što bolji 'vic o Žaku'. Naime, pjevač je na Facebooku i Instagramu 'raspisao natječaj' za najbolji vic o njemu, a pobjednika časti pizzom!

"E, pa da vas čujem sad - KOJI STE NAJBOLJI VIC O JACQUESU ČULI? Jacques je samo jedan; za drugog jednostavno nema mjesta? Da čujeeeeem!!! "- napisao je pjevač na društvenoj mreži.

Pratitelji pjevača na društvenim mrežama ozbiljno su shvatili zadatak te se ispod objave na Instagramu nižu vicevi o Žaku. 

"Kraj Žaka nikad nije prošla baba s kolačima."

"Nema te brze hrane koju Žak ne može stići."

"Upoznao sam sinoc Jacquesa na koncertu. Toliko je bio debel da sam morao zaboravit trojicu da ga zapamtim."

"Jacques prvo napuni kadu, pa tek onda pusti vodu."

"Šta Žak radi dok ne jede? Sendvič.

Možda vas zanima Jacques Houdek je proslavio 40-ti rođendan, a hrane svakako nije nedostajalo. Ni humora Rubrika Stars Stars

Pjevač je komentirao da mu je cilj da se svi dobro nasmiju, a natječaj traje do nedjelje u 18h. 

"Čekam vaše viceve do nedjelje u 18h, a onda biram pobjednike na fejsu i instagramu - ukupno troje najboljih! U komentar mi nakon vica napišite otkud ste. Vaš picmajstor Žak - nadodao je te otkrio kako će autore najboljih viceva častiti pizzama."

Lucija Lugomer o hejtanju na račun debljine: "Da sam dobila kunu za svaki ovakav komentar, imala bih milijarde"

Pjevač se već godinama bori s viškom kilograma te često govori o svojim iskustvima, ali i šali se na vlastiti račun. Prošle godine, objavio je fotografiju bujne neokićene božićne jelke koja ga je podsjetila na samog sebe.

 | Autor:

No, iako mu nije strano šaliti se na svoj račun, što je jedna sjajna osobina, Jacques je u nekoliko navrata ozbiljno progovorio o problemu fat shaminga s kojim se susreće ne samo on, već svi ljudi koji vode borbu s prekomjernim kilogramima. 

"Sve nas, koji imamo problem s prekomjernom težinom, osuđuje se i ponižava do te mjere da sam potpuno uvjeren kako je danas daleko najveća “sramota” upravo - biti debeo. Mi smo, ustvari, u tolikoj mjeri stigmatizirani, da je to postao pravi pravcati mobbing. Osim klasičnog sprdanja na naš račun, tu se odmah tako olako i na prečac donose zaključci o našem zdravlju, bez da nam je itko napravio osnovne krvne pretrage ili pregledao nas - svi su stručnjaci, doktori, eksperti koji sve vide. A ne vide npr cigaretu u svojim ustima. Ne vide one litre alkohola koji su u sebe nalijali za vikend. Ne vide svoje probleme. Vide debljinu i s gađenjem ustvrđuju da je ta osoba lijena, neuspješna, nesretna... Predrasuda, u punom smislu te riječi. E pa, ja nisam ni lijen, ni neuspješan, ni nesretan. A kad bih odlučio objaviti rezultate svojih opširnih pretraga vjerujem da bih posramio mnoge," napisao je jednom prilkom Jacques.

Photo: Instagram Jacques Houdek

Komentari 0