Stars

J.Lo je snimila modnu kampanju s mamom, a mnogi su rekli da izgledaju kao sestre

  • Jennifer Lopez snimila je modnu kampanju za njujorški brend Coach
  • Ovog puta su joj se ispred kamere pridružila djeca, 12-godišnji blizanci Emme i Max te mama Guadalupe
  • Mnogi su ostali oduševljeni kako dobro izgleda 74- godišnja mama poznate pjevačice i glumice te je jasno od koga je naslijedila ljepotu

Jedna od najpoznatijih pjevačica i glumica Jennifer Lopez (51) nakon dugo vremena snimila je modnu kampanju. Riječ je o njujorškom brendu Coach, no ono što ovu kampanju čini posebnom je to što su joj se pridružila djeca, ali i mama. Nakon što su fotografije puštene u javnost, mnogi nisu mogli prestati pričati o zgodnoj 74-godišnjoj Guadalupe Lopez te je jasno otkud je ova latino diva naslijedila ljepotu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coach (@coach) on

Možda vas zanima Maja Šuput je objavila sliku s mamom Danicom, a mnogi kažu da izgledaju kao sestre Rubrika Stars Stars

Uz majku i kćer, u kampanji se pojavljuju i 12- godišnji blizanci Emme i Maximillian, koje je pjevačica dobila u braku s kolegom Marc Anthonyjem.  Fotografije prati i video u kojem je J.Lo upitana što je za nju moderna obitelj na što je odgovorila: ''Službena definicija ne postoji. Ne radi se o savršenstvu, već o prihvaćanju, gdje svatko može biti baš onakav kakav je, bez skrivanja. Pogledajte nas!''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coach (@coach) on

U reklami možemo vidjeti tri generacije obitelji, no najviše pažnje je ipak uzela plavokosa Guadalupe, a mnogi su komentirali kako ona i pjevačica izgledaju poput dvije sestre. Pjevačica često ističe kako je povezana sa majkom, ali i sestrama, mlađom Lyndom i starijom Leslie, koje su joj velika podrška u svemu što radi. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Julianne Moore i njezina djeca: sin kao da nema veze s njom, ali kći je mamina kopija Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0