Stars

J. Lo je prije odlaska na Super Bowl s Benom Affleckom otkrila što joj je dragi poklonio za Valentinovo

  • Jennifer Lopez i Ben Affleck viđeni su na američkom Super Bowlu 
  • Omiljeni zvjezdani par ponovno je uživao u zajedničkom izlasku
  • Da njihova ljubav cvate, Ben je dokazao i posebnim poklonom za Jennifer za Valentinovo

Na jednom od najgledanijih sportskih događaja na svijetu među brojnim zvijezdama našli su se i Jennifer Lopez (52) i Ben Affleck (49). Finalna utakmica ove sezone američkog nogometa bila je savršena prilika za izlazak za poznati zaljubljeni par.

Utakmica je održana u Inglewoodu u Kaliforniji, a uz Jennifer Lopez i Bena Afflecka u VIP loži bili su i Cardi B, Offset, Olivia Rodrigo, Demi Lovato i mnogi drugi celebrityji.

Prije dvije godine, Superbowl je za Jennifer izgledao malo drugačije, budući da ga nije samo promatrala iz publike, već je i nastupala u poluvremenu, zajedno sa Shakirom. Njihov zajednički nastup sve je oduševio, a ušle su u povijest i kao prve dvije Latinoamerikanke koje su zajedno nastupale na ovom događaju. 

Njihov zajednički izlazak u nedjelju dogodio se nakon što je poznata pjevačica i glumica objavila u svojem "On The JLo" newsletteru što joj je Ben poklonio kao uranjeni poklon za Valentinovo.

Posebno osmišljen poklon je personalizirani glazbeni video s njenom pjesmom “On My Way” iz novog filma “Marry Me” kao soundtrackom. U četiri minute dugom video mogu se vidjeti brojne fotografije sretnog para, od samih početaka njihove prve veze, od 2002. do 2004.

Možda vas zanima Priprema se za vjenčanje? Jennifer Lopez na premijeri svog novog filma “Marry Me” nosila je vjenčanicu Rubrika Stars Stars

“Gledajući video bila sam potaknuta na razmišljanje o putovanju prave ljubavi, neočekivanim obratima i o tome da kad je ono pravo, može trajati zauvijek”, otkrila je Jennifer u newsletteru.

Svojim obožavateljima priznala je i da je video “jako poseban i osoban” te da bi ga inače podijelila samo sa svojim “najbližim krugom ljudi”.

Jennifer Lopez i Ben Affleck svoju vezu obnovili su na proljeće 2021., nakon što su prvi put raskinuli zaruke i prekinuli vezu 2004.

Prošlog tjedna par se zajedno pojavio i na premijeri Jenniferinog novog filma “Merry Me”, gdje su zajedno pozirali fotografima, a Jennifer je nosila i kratku bijelu vjenčanicu i potaknula glasine o novim zarukama.

U intervjuu za časopis People, Jennifer je rekla kako se osjeća “vrlo sretno i ponosno” u vezi s Benom. “To što smo dobili drugu priliku predivna je ljubavna priča”.

Možda vas zanima Pogledali smo 'Ti si taj', romantični film s Jennifer Lopez... Koliko su slični životi junakinje Kat i same J. Lo? Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@gisou
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Bennifer🤪
  • manfred

    Bennifer🤪