Life&style

Pogledali smo 'Ti si taj', romantični film s Jennifer Lopez... Koliko su slični životi junakinje Kat i same J. Lo?

  • Pogledali smo 'Ti si taj', romantičnu priču o svjetskoj pop-zvijezdi i dečku iz susjedstva
  • Glavnu ulogu, pop glazbenicu Kat Valdez igra Jennifer Lopez
  • Zaviri u život planetarne zvijezde iza scene, uživaj u pjesmama Jennifer Lopez i ljubavnoj priči kao stvorenoj za Valentinovo koja je stigla u naša kina!  

Ona je velika svjetska zvijezda, s tri braka iza sebe i četvrtim pred sobom, snimatelj ide posvuda za njom i bilježi trenutke njezinog života koje njezina PR mašinerija tako spretno dijeli na društvenim mrežama... Ima milijune fanova, vojsku pomoćnika oko sebe, ona je lice silnih svjetskih brendova i u središtu je medijskog interesa - pogotovo kad joj se slama srce. Da, sve ovo vrijedi za Jennifer Lopez, ali i Kat Valdez, junakinju koju igra u novom filmu 'Ti si taj' koji, nikako slučajno, u kina diljem svijeta stiže uoči Valentinova. 
Riječ je o romatičnom filmu u kojem se, kao prije 23 godine u 'Ja u ljubav vjerujem', spajaju prelijepa svjetska zvijezda i običan dečko iz susjedstva, ovaj put to je učitelj matematike Charlie Gilbert (Owen Wilson).

 | Autor: Njihovom susretu ne kumuje nespretno proliveni sok od naranče po bijeloj majici već Charliejeva želja da svojoj kćerkici Lou pokaže da može biti zabavniji od sadašnjeg supruga njezine mame pa je odvede na koncert o kojem cijeli svijet priča i na kojem će se, pred 20 milijuna fanova, vjenčati super slavni glazbenički par, Kat Valdez i Bastian (Maluma).

 | Autor: Trebao je to biti veličanstven trenutak za Kat - kojoj propala tri braka nisu poljulala vjeru u ljubav - gdje će četvrti put, nakon što izvede s Bastianom hit duet 'Marry Me', u raskošnoj vjenčanici Zahira Murada ponovno reći 'Da'.  Međutim, nekoliko sekundi prije početka ceremonije Kat sazna da ju je Bastian prevario s njezinom asistenticom. Katin svijet se ruši i ona se slomi na pozornici, zatim ugleda stranca - Charlieja. U tom trenutku izgubljenosti Kat se odluči udati za njega.
 | Autor: Ali, ovaj par ne može ostati u braku, je li tako? Puno bolji izbor je zanosni Bastian, bogat, lijep i uspješan, baš kao ona? Koga će odabrati? Pa, za to ćeš trebati pogledati film koji od jučer igra u našim kinima.

 | Autor:
Osim raspleta ove ljubavne priče, očekuj i pogled u život mega zvijezde iza scene, ali 'Ti si Taj' prepun je i originalnih pjesama Jennifer Lopez, uključujući  'On My Way', čiji je glazbeni spot u manje od mjesec dana na Youtubeu dosegao preko šest milijuna pregleda.
Režiju ove isčekivane romatične komedije potpisuje Kat Coiro, a scenarij John Rogers, Tami Sagher i Harper Dill. Scenarij je rađen prema istoimenom romanu u stripu autora Bobbyja Crosbyja. Vjerujemo da ga jedva čekaš pogledati - razumijemo te.

Photo: None

Komentari 0