Stars

Izabel i Mateo Kovačić postat će roditelji! Dugo su skrivali sretnu vijest, a znamo i kada stiže beba

  • Gotovo tri godine nakon što su izrekli ''sudbonosno da'' Izabel i Mateo Kovačić imaju razloga za veliko slavlje
  • Naime, slavni par će na ljeto prvi put postati roditelji 
  • Igrač londonskog Chelsea i prelijepa poduzetnica koji su se upoznali točno prije deset godina uspjeli su dugo čuvati ovu vijest od medija

Nogometaš Mateo Kovačić i njegova supruga poduzetnica Izabel Kovačić očekuju svoje prvo dijete. Poznati par ovaj važan događaj uspio je dugo čuvati od medija, a vijest  od dolasku prinove na ljeto objavio je Story na naslovnici sutrašnjeg izdanja.  

Možda vas zanima Bi li je prepoznala? Izabel Kovačić pokazala fotografiju iz djetinjstva Rubrika Stars Stars

Igrač londonskog Chelsea i prelijepa poduzetnica koja stoji iza brenda Lunilou ne kriju kako obožavaju djecu, a sada će po prvi put iskusiti čari roditeljstva. 

Izabel je vrlo vezana za svoje nećakinje s kojima provodi puno vremena, a sa suprugom volontira i pomaže djeci s posebnim potrebama unutar jedne domaće udruge.

Slavni par vjenčao se prije gotovo tri godine u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima gdje su se i upoznali. Mateo je u toj crkvi bio ministrant, a Izabel je pjevala u župnom zboru Lilium. 

Možda vas zanima Strani mediji Izabel Kovačić prozvali "hrvatskom Shakirom", no što im je zapravo zajedničko? Rubrika Stars Stars

Njihova skladna veza brzo je pobudila interes javnosti, a prvi ispiti za ovaj ljubavni odnos dogodili su se prije šest i pol godina kad je Mateo potpisao za Inter te preselio u Milano. Par je vezu održavao na daljinu, a priznali su kako im to nije bilo lako. Međutim, tada 21-godišnji Mateo u zimu 2016. zaprosio je mladu studenticu ekonomije, a godinu dana poslije svoju ljubav okrunili su brakom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

since 2010 #loveofmylife

A post shared by @ mateokovacic8 on

Mateo i Izabel trenutno žive u Londonu, ali nakon razornog zagrebačkog potresa krajem ožujka odlučili su se vratiti kući kako bi pomogli svojim obiteljima i prijateljima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mi marido <3

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0