Stars

Mateo Kovačić je supruzi Izabel čestitao godišnjicu objavom dosad neviđene fotografije s početka veze

  • Hrvatski nogometaš s londonskom adresom svoju privatnost ne voli dijeliti s javnosti
  • No, danas je jedan od onih dana kada je odlučio napraviti iznimku i objaviti fotografiju staru deset godina
  • Tako je supruzi Izabel, s kojom je u braku od 2017. godine, čestitao desetu godišnjicu veze

 Mladi bračni par Kovačić, Izabela i Mateo, jedan su od onih parova koji ne vole svoju intimu dijeliti s medijima. Tek s vremena na vrijeme na svojim društvenim mrežama objave zajedničku sliku s putovanja ili povodom rođendana. No, današnji dan je svakako poseban za ovaj 26- godišnji par. Naime, upravo im je danas deseta godišnjica veze. Tim povodom Mateo je na svom profilu objavio dosad neviđenu fotografiju s početka veze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mateokovacic8 on

Možda vas zanima Ljupka i Mihael proslavili 20 godina veze, a bivša manekenka podijelila je dosad neviđene fotke Rubrika Stars Stars

Par se upoznao kada su imali 15 godina, u crkvi u Sesvetskim Selima gdje je Izabel pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant. Upravo je ta crkva bila njihov odabir za vjenčanje 17. lipnja 2017. godine.

 | Autor: Robert Anić/PIXSELL Robert Anić/PIXSELL

Nakon što su nekoliko godina proveli u Madridu gdje je Mateo igrao nogomet, par se prije godinu i pol preselio u englesku prijestolnicu. Lijepa Izabel zapravo često boravi i u Zagrebu zbog dječjeg modnog brenda Lunilou koji je pokrenula 2015. godine sa sestrom Ivanom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Možda vas zanima Što su odabrale Izabel Kovačić i Mirela Forić Srna za glamurozni londonski crveni tepih Rubrika Moda Moda


anketa | Autor: miss7 miss7

I Izabel je suprugu čestitala godišnjicu fotografijom na kojoj se drže za ruke šećući plažom na egzotičnog destinaciji gdje su otputovali na odmor. Uz objavu je napisala: ''10 godina s najboljom osobom na planeti''. U kratkom roku njezina fotografija je dobila gotovo 20 tisuća lajkova i mnoštvo čestitki u komentarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.



 
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0