Stars

Bojana Gregorić Vejzović za godišnjicu braka: "Hvala ti, ljubavi, što mi uvijek čuvaš leđa"

  • Poznati glumci su u braku 14 godina, a u njemu su dobili dvoje prekrasne djece, kćer Zoe i sina Raula
  • Bojana Gregorić Vejzović objavom na Instagramu zahvalila je suprugu što joj uvijek čuva leđa 
  • Objavu je komentirala i pjevačica Nina Badrić koja im je poželjela još najmanje 50 godina takvog braka

Na Instagram profilu glumica Bojana Gregorić Vejzović čestitala je 14. godišnjicu braka suprugu Enesu Vejzoviću. U opisu ispod zajedničke fotografije je stajalo: "Hvala ti, ljubavi, što mi uvijek čuvaš leđa". Prisjetimo se.. Bračni par vjenčao se 2006. godine, a sada imaju dvoje prekrasne djece, sina Raula i kćer Zoe. 

 

Možda vas zanima Bojana Gregorić Vejzović danas slavi 47. rođendan, a evo kako provodi dan Rubrika Stars Stars

Objavu je komentirala pjevačica Nina Badrić koja im je poručila kako su prekrasan par i poželjela im još najmanje 50 godina sretnog braka, a isto su im poželjeli i glumica Nataša Janjić, glumica Petra Kraljev i glumac Amar Bukvić. Također, ni pratitelji nisu mogli propustiti ovu divnu objavu pa su im čestitali i poželjeli puno sreće i uspjeha u daljnjem životu. 

Možda vas zanima Bojana Gregorić Vejzović zablistala u atraktivnoj kožnoj jakni i najpoželjnijim čizmama sezone Rubrika Moda Moda

Enes i Bojana zaista uživaju u svakom slobodnom trenutku sa svojom djecom, a to dokazuju i njihove objave s raznih putovanja. Prošle godine obitelj Vejzović posjetila je Barcelonu, Istanbul i Berlin.

 

Možda vas zanima WOW! Bojana Gregorić Vejzović sinoć je zablistala u boji sezone na Gavellinoj premijeri Rubrika Life&style Life&style

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":


Photo: Instagram/Getty

Komentari 0