Stars

Iz 'Plesa sa zvijezdama' ispali Albina i Mario, a sve su iznenadili priznanjem o njihovom odnosu

  • U jučerašnjoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" još se jedan par oprostio od daljnjeg natjecanja
  • U showu više nećemo gledati Albinu i Marija, čiji je zadnji ples bio paso doble
  • Prije posljednjeg nastupa iznenadili su i priznanjem o tome kako se doista slažu

Albina Grčić i njen plesni mentor Mario Ožbolt u sinoćnjoj, osmoj emisiji “Plesa sa zvijezdama” oprostili su se od daljnjih nastupa u showu. Albina i Mario šesti su par koji je napustio show, a za svoj posljednji nastup otplesali su paso doble, ples za koji su osvojili 31 bod.

U eliminacijama su bili s Domenicom i Alanom te Markom i Gabrielom, koje je od ispadanja spasio žiri. Publika je svojim glasovima odlučila da u showu i dalje ostaju Domenica i Alan, što je za Albinu i Marija značilo ispadanje iz daljnjeg natjecanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NovaTV (@novatv_)

No, ranije u emisiji, prije nego što su uopće i otplesali svoj paso doble, Albina i Mario svima su iskreno priznali kako cijelo vrijeme glume da se dobro slažu, što zapravo nije istina te da nisu u najboljim odnosima. Albina je dodala kako joj je dosta glume i da su sad u natjecanju ostali stvarno jaki parovi te je presudna energija među njima.

Možda vas zanima Marko Grubnić i Maja Šuput komentirali nezgodu s tortom: "Sva sreća da reklame traju sto godina..." Rubrika Stars Stars

Albina je kasnije u razgovoru s Majom Šuput, koja je bila šokirana njihovim priznanjem, objasnila kako nije osjetila pravu povezanost s Marijem. ''Pa zajednička je odluka bila da kažemo da se ne slažemo jer nam je bilo previše svega, bilo nam je dosta tog presinga'', rekla je pjevačica. ''Nismo dobili taj kontinuitet, bilo je dosta eliminacija'', nadovezao se na nju Mario.  ''Nismo se mi nikad otvoreno posvađali, puno smo pričali, ali nekad ne treba biti konkretan problem, već ne bude ta neka energija'', složili su se. 

Nakon ispadanja, Albina je rekla: "Nekoliko smo puta bili u eliminacijama pa smo se i pomirili da se to može dogoditi. Svi su jako talentirani i ekipa je stvarno jaka", dok je Mario dodao: "Ja sam jako zadovoljan, hvala svima. Kandidatima želim svu sreću i neka najbolji pobijedi. Albina, za mene si rasturila".

U sinoćnjoj emisiji natjecatelji su imali i poseban zadatak, Slavkov izazov, gdje su u svoju koreografiju morali ukomponirati plesni izazov bivšeg pobjednika “Plesa sa zvijezdama”, Slavka Sobina. Slavko je procijenio da su izazov najbolje odradili Pedro i Valentina svojim plesom cha cha cha te su time dobili dva dodatna boda.

Od ostalih parova, Bojana i Gordan otplesali su valcer i dobili pohvale žirija te 38 bodova. Sandi i Helena plesali su rumbu te osvojili 31 bod uz Larisin komentar: “Vi ste par koji je od početka ovog showa u samom vrhu i po ovacijama publike i po osjenama. Nije upitno možete li vi to ili ne, od vas uvijek očekujemo najbolje. Meni je danas nedostajalo rumbe u rumbi, malo plesnosti”.

Nakon nastupa Filipa i Paule, Franka je prokomentirala: “Stvarno je bilo fenomenalno. Klizili ste, bili ste napeti kad je to trebalo. Sve u svemu odlično”. Filip i Paula za svoj su nastup osvojili 37 bodova žirija. Jelena i Marko plesali su paso doble, baš kao i Albina i Mario.

Njihov nastup, za koji su na kraju dobili 32 boda, Larisa je ovako komentirala: “Malo je u nekim trenucima bilo raspršeno i nekad mi se malo činilo da je ples u svoj toj snazi i strasti malo prošao pored nas. Stvar je u tome što ste vi toliko visoko krenuli i da jednostavno tražimo puno jer vas vidimo u finalu. Ovo su stvarno finese i detalji koje mi sad ističemo”.  

Domenica i Alan otplesali su slowfox i dobili 30 bodova od žirija, najmanje u jučerašnjoj emisiji. Zadnji ples večeri bila je samba, koju su plesali Marko i Gabriela. “Samba koraci neki su bili super, neki malo manje, a divno mi je gledati kako si puknuo u plesu. Kližem se između toga”, komentirao je njihov nastup Igor Barberić. Od žirija su dobili 34 boda.  

Ples sa zvijezdama Možda vas zanima Nikad uzbudljivije u 'Plesu sa zvijezdama': Prva jedinica ikad i prva 3D printana odjeća u Hrvata Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@katjamieson_

Komentari 0