Stars

Ivana Vida pohvalila se skupocjenim sandalama, pratitelji joj pišu da su najružnije ikada

  • ​​​​​​Bivša Kraljica Hrvatske i supruga nogometaša Domagoja Vide ima istančan modni ukus
  • Na Instagramu se Ivana Vida pohvalila darom kojeg je poklonila sama sebi, novim Chanel sandalama
  • Novi model na službenoj stranici Chanela stoji 8.700 kuna, a supruga Domagoja Vide kupila je verziju u svijetloplavoj boji

Istančan, no skupocjeni modni ukus ima Ivana Vida (27), bivša Kraljica Hrvatske i supruga nogometaša Domagoja Vide (31). Ivana Vida na Instagramu se pohvalila da je sama sebi poklonila nove Chanel sandale. Riječ je o Chanelovim sandalama čija je cijena na službenoj stranici brenda 1.375 dolara, odnosno oko 8.700 kuna, pišu 24sata

 | Autor: Pr/SOS Dječje selo Pr/SOS Dječje selo

"Poklon od mene meni",  napisala je Vida te fotografijom prikupila više od tri i pol tisuće lajkova. Međutim, nije izbjegla ni kritike te su neki pratitelji zgroženi njezinim ukusom. 

 "Volim te, ali ovo su najružnije cipele koje sam ikad vidjela", "Fakat su ružne", "Sandale su ružne, ali sviđa mi se koncept poklanjanja samoj sebi" , "Zbog ovih sandala žene izgledaju kao da nose gips i imaju slomljenu nogu, grozne cipele","Samoj sebi sve i to je super, ali nikad ovako nešto ružno. Možeš ti puno bolje", poručili su fanovi u komentarima.

Možda vas zanima Ivana Vida odbrusila djevojci zbog ružnog komentara o suprugu. S punim pravom Rubrika Stars Stars

 

 | Autor: Instagram@silvi.gjo Instagram@silvi.gjo

Ivana je u siječnju proslavila 27. rođendan, a suprug Domagoj pokazao je svoju romantičnu stranu poklonivši joj bukete ružičastih i crvenih ruža. Par je u braku od 2017. godine, a za godišnjicu braka se pohvalila darom kojeg je dobila od supruga.

 | Autor: Pixsell/Nel Pavletic Pixsell/Nel Pavletic

Domagoj Vida ružama je 'ispisao' ime svoje supruge za njen 27. rođendan

Nogometaš joj je darovao Mercedes G-klase, a cijena najosnovnijih modela kreće se oko milijun kuna. Nogometaš i Ivana upoznali su se prije šest godina, a ljubav su okrunili brakom u lipnju 2017. Ivana se odrekla manekenske karijere jer se željela potpuno posvetiti braku, a kasnije i majčinstvu.  

Možda vas zanima Vida sa suprugom i malenim Davidom uživa u obiteljskoj idili Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram@silvi.gjo Instagram@silvi.gjo

"Titule kraljice sam se odrekla nakon rođenja sina. Dečko mi je nogometaš, izabrala sam taj smjer, njega pratim i nije mi žao. David je unio neopisivu količinu ljubavi i sreće u naš dom. Domagoj i ja još smo povezaniji otkako se on rodio. Osjećamo se smirenije i bolje smo osobe. David je centar našeg svijeta, izvlači ono najljepše iz nas. Polako počinje hodati, izgovarati prve riječi, uživamo gledajući ga. Maksimalno sam se posvetila njemu, od 0 do 24 sata sam mama i uživam", rekla je nakon rođenja sina Ivana.

Photo: Pixsell/Davor Javorovic

Komentari 0