Stars

Ivana Vida odbrusila djevojci zbog ružnog komentara o suprugu. S punim pravom

Supruga našeg poznatog nogometaša Domagoja Vide stala je u obranu svog supruga, ali i njihovog braka nakon potpuno neopravdanog i neprihvatljivog komentara jedne djevojke...

Ivana Vida svakim danom broji sve više pratitelja na Instagramu čime je njezina popularnost svakim danom sve veća. Nerijetko dijeli fotografije sa suprugom Domagojem i neodoljivim sinčićem Davidom, koji je pokupio simpatije diljem svijeta još na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Nije tajna da bračni par Vida živi idiličnim obiteljskim životom. Sudeći prema objavama 24-godišnje Metkovčanke, između njih dogodila se prava ljubav, premda neki kao da u to odbijaju povjerovati. To pokazuju negativnim i ružnim komentarima na društvenim mrežama na račun njihovog braka, ali i izgleda, što je u potpunosti neprihvatljivo. 

Možda vas zanima Kako su izgledali počeci naših WAGsica na Instagramu? Rubrika Stars Stars

Upravo jedan takav komentar pokrenuo je raspravu na Ivaninom profilu, koji prenosimo u cijelosti:

"Moraš imati želudac za spavati s ovakvim, makar bio dobar do neba i natrag što pretpostavljam da je," napisala je jedna djevojka u komentaru ispod Ivanine i Domagojeve fotografije na Ivaninom profilu.

Ivana je u veoma kratkom vremenu oštro odgovorila: "Natasia, šteta lijepog imena za plitku osobu kokošjeg mozga. Ono što trebaš znati o meni, s obzirom na to da si na mom profilu od 7:00 ujutro i 'čačkaš', je da me dobrota uzbuđuje, a sa želucem se nisam ni rodila."

Na to je uslijedio Natasijin odgovor: "Ja odvjetnik, ti konobarica, nećemo o kokošima. A na tvom mjestu ne bih odgovarala na komentare okolo, frendici sam poslala, brijala sam da to ne čitaš, al' vidim da te ovo pogodilo, oprosti."

Ivana je nastavila u oštrom tonu: "Misliš ja diplomirani farmaceut? A j***** si ti odvjetnica kad 'briješ'! Sad se tjeraj s profila da ne bi i ti ostala bez želuca!"

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Tijekom rasprave Ivani su stizali komentari podrške njezinih pratiteljica na Instagramu:

"Ivana Vida obožavam te!"

"Bravo Ivana Vida!"

"Diploma i titula ne govore ništa o ljudskom karakteru i nivou. Sve se da naučiti napamet i doći do akademske titule. Never mind, mislim da u biti nije vrijedno gubiti vrijeme na ovakvim osobama punima ljubomore i negativnosti."

"Jao, što je netko ljubomoran! To su mi najjače osobe koje žele biti ti i provode 24/7 na tvom profilu. Ivana Vida, najbolja si!"

Možda vas zanima Je li ovo nova popularna frizura među ženama nogometaša? Rubrika Life&style Life&style

Imamo li mi uopće pravo komentirati nečiji izgled, posebno u negativnom smislu? Mislimo da ne. Ljepota je u očima promatrača. Drugim riječima, svatko je lijep na svoj način. Ono što je u ovoj priči pozitivno je to što su brojne djevojke stale na Ivaninu stranu, dok ni jedna nije stala uz negativni komentar. 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eva25

    Količina silikona, obrnuto je proporcijalna sa količinom mozga.