Stars

Ivana Mišerić ima novu ljubav? Za tajanstvenog muškarca na slici je napisala: "Sve mi je"

  • Radijska voditeljica na svom je Instagramu objavila fotografiju s muškarcem
  • Odmah su krenula nagađanja o novoj vezi, a potaknula ju je i sama Ivana stavivši romantični opis
  • Mnogi su komentirali lijep par, a i ona je potvrdila što joj to točno novi muškarac znači u životu

Ivana Mišerić pozirala je s tajanstvenim muškarcem, a fotografiju je objavila na svom Instagram profilu. Budući da o svom privatnom životu ne otkriva puno, mnoge je ova objava zainteresirala, tim više jer je prošle godine prekinula dugogodišnju vezu.

Da je u zagrljaju novoga dečka dala je naslutiti i na temelju opisa fotografije.

"Moje svjetlo", napisala je Ivana i pritom dodala hashtag #sve. Pozirali su u stanu, odjeveni u crne traperice i bijele košulje, a uskladili su čak i cipele.

Možda vas zanima Kakva dirljiva gesta! Voditeljica Ivana Mišerić tetovirala je majčinu posljednju poruku pokraj srca Rubrika Stars Stars

Čini se da je ova fotografija oduševila njezine prijatelje i pratitelje pa su joj mnogi u objavi ostavili komentare. "Predivni moji", napisala je Nives Celzijus. "Jako zgodni", "Napokon", "Lijepi", "Predivni ste", glasile su druge poruke, a bilo je tu i puno emotikona srca.

Jedna je pratiteljica ipak konkretno upitala. "Tko ti je to? Prijatelj ili?", napisala je. "Sve mi je", odgovorila joj je Ivana i dodala srce pa lako možemo zaključiti da je riječ o vezi i o muškarcu o kojem je pričala već ranije ove godine.

Možda vas zanima Ivana Mišerić naljutila se na prodavača jer joj je spakirao kraj parizera: 'Kakav je ovo bezobrazluk!' Rubrika Stars Stars

Prošle je godine radijska voditeljica prekinula vezu s poduzetnikom i suosnivačem Bellabeata, Sandrom Murom. Iako detalje ljubavnog života ne dijeli često, sada je, čini se, stigla potvrda nove ljubavi.

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0