Stars

Ivana Mišerić naljutila se na prodavača jer joj je spakirao kraj parizera: 'Kakav je ovo bezobrazluk!'

  • Poznata radijska voditeljica podijelila je s prijateljima na Instagramu svoje negativno iskustvo u trgovini
  • Naime, prodavač joj je spakirao nejednako narezanu salamu 
  • Ali, to nije sve: spakirao joj je i kraj salame, što ju je osobito naljutilo

Radijska voditeljica Ivana Mišerić je na svom Instagram storyju objavila video salame koju je kupila narezanu na ploške, a kad je otvorila papir shvatila je da parizer nije bio jednako narezan te joj je prodavač „uvalio“ i kraj salame, što ju je dodatno šokiralo.

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen

Ljutita voditeljica snimila je salamu, ali i stol na kojem se može vidjeti narezani sir kao i štapići. „Je l' ovo okej? Ja bi ovo išla vratit'“, komentirala je Mišerić uz snimku salame, očito mislići kako su u trgovini taj zadnji dio parizera trebali baciti ili ostaviti po strani, a ne dati ga kupcu. 

„Kakav je ovo bezobrazluk?!“, komentirao je muški glas koji je bio u Ivaninom društvu.

Možda vas zanima Kakva dirljiva gesta! Voditeljica Ivana Mišerić tetovirala je majčinu posljednju poruku pokraj srca Rubrika Stars Stars

Ljudi na društvenim mrežama brzo su krenuli u raspravu. Neki su komentirali da se slažu s Ivanom, dok drugi smatraju kako je sve to dio salame te kako im uopće nije bitno dobiju li njezin kraj. 

„Nije stvar u salami, neće se baciti, stvar je usluge. Ako naručiš 20 dkg salame, trebalo bi kupca pitati je li u redu da pet dkg bude u komadu“, poručila je i ekipa s radija dok je trajala rasprava u eteru. 

Inače, radijsku voditeljicu na Instagramu prati gotovo 75 tisuća ljudi, a na kraju nismo saznali je li vratila sporni komad parizera ili ga je – pojela! 

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0