Stars

Iva Jerković čestitala rođendan Nevenu Ciganoviću zajedničkim fotografijama od prije 10 godina

  • Iva Jerković svojem je prijatelju Nevenu Ciganoviću poželjela sretan rođendan
  • Stilista i bivšu manekenku veže dugogodišnje prijateljstvo, a Iva je to sad pokazala i fotografijama iz mlađih dana
  • Rođendan sa zajedničkom fotografijom Nevenu Ciganoviću čestitao je i Davor Grgin

Rođendani bliskih prijatelja uvijek su dobar povod za objavljivanje zajedničkih fotografija, a tu priliku nije propustila ni bivša manekenka Iva Jerković (40).

 | Autor: Instagram @ivajerkovic Instagram @ivajerkovic Iva Jerković i Neven Ciganović

Stilist Neven Ciganović danas slavi 51. rođendan, a njegova prijateljica Iva Jerković s kojom ga veže dugogodišnje prijateljstvo tim je povodom na svojem Instagramu objavila nekoliko zajedničkih fotografija.

Možda vas zanima Neven Ciganović u novoj rubrici komentira fotošopiranje zvijezda - evo tko se prvi našao na meti! Rubrika Stars Stars

Iva je na Instagram storyjima prvo objavila nedavnu fotografiju s Nevenom, a zatim je podijelila i nekoliko fotografija od prije više od 10 godina. Na jednoj od fotografija može se vidjeti Ivu i Nevena dok zagrljeni poziraju na kauču.

 | Autor: Instagram @ivajerkovic Instagram @ivajerkovic Iva Jerković i Neven Ciganović

Uz svaku fotografiju dodala je čestitku za rođendan, a uz jednu je i napisala: “Lete nam godine, samo da te malo podsjetim”. Na toj se fotografiji s njima nalazi i bivša manekenka Aleksandra Grdić.

 | Autor: Instagram @ivajerkovic Instagram @ivajerkovic Iva Jerković i Neven Ciganović

Nevenu Ciganoviću sretan rođendan poželio je i PR stručnjak Davor Grgin, također sa starom fotografijom na kojoj se nalazi i Iva Jerković pa ju je ona podijelila i na svojem profilu.

 | Autor: Instagram @davorgrgin Instagram @davorgrgin Iva Jerković, Neven Ciganović i Davor Grgin

Možda vas zanima Sjećaš li se Gabice, kćeri Simone i Ante Gotovca? Proslavila je 16. rođendan i izrasla je u ljepoticu Rubrika Stars Stars
 
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Komentari 0