Stars

Sjećaš li se Gabice, kćeri Simone i Ante Gotovca? Proslavila je 16. rođendan i izrasla je u ljepoticu

  • Kći Simone Mijoković i Ante Gotovca proslavila je svoj 16. rođendan
  • Ponosna majka Simona objavila je slavljeničku fotografiju i uputila čestitku kćeri
  • Javnost je upoznala Gabrijelu kao malu djevojčicu, a izrasla je u pravu ljepoticu 

Sjećaš li se Gabrijele Gotovac, kćeri Simonice (danas Mijoković) i Ante Gotovca? Gabrijelu je javnost upoznala kao djevojčicu, tepali su joj "Gabica", no danas je već velika djevojka. Prije nekoliko dana tako je proslavila je 16. rođendan, a ponosna majka na Facebooku je objavila fotografiju na kojoj pozira s kćeri i uputila joj najljepše želje za rođendan. 

Možda vas zanima Simonica nakon 5 godina ponovno na Instagramu: "Gospodin je nešto čudesno sinoć učinio" Rubrika Stars Stars

 | Autor: Facebook/Simona Mijoković Facebook/Simona Mijoković Simona je pozirala na rođendanskoj fotografiji s kćeri Gabrijelom

"Želim Ti svetost , Želim Ti Nebo. Želim sve to više Gospodina u životu tvome. Da S Njime koračaš, da s Njime dišeš. Da U Njemu činiš svako djelo milosrđa. Da Za Njega svjedočiš. Neka te Istina i Milost čuvaju u Vječnoj Ljubavi. Ljubavi Božjoj. Ljubavi iznad svega prema Bogu i bližnjemu. Sretan ti 16 rođendan 'djevojčice' moja, volim Te do Neba i natrag - beskrajno", napisala je Simona u opisu fotografije. U komentarima ispod ubrzo su se počele nizati čestitke povodom rođendana.  

Podsjetimo, Simona je majka četvero djece, a Gabrijelu je dobila u braku s Antom Gotovcem. Bivša manekenka i starleta nekad je bila poznata kao Simona Gotovac, a danas danas živi potpuno drugačiji život u susjednoj Austriji u koju se preselila zbog supruga. Nakon brojnih svađa i skalndala koji su pratili njezin prvi brak, sada živi samozatajno i okrenuta Bogu.

Možda vas zanima Kakve transformacije! Simona se pretvorila u JLo i Angelinu Jolie Rubrika Stars Stars

Kako je sama priznala, prije je vodila život pun grijeha, a danas je maksimalno posvećena Bogu, vjeri i svom suprugu Stanislavu Mijokoviću. Ponosna majka četvero djece ne voli se eksponirati u javnosti, a ističe kako uživa u ulozi majke i domaćice. Na društvenim mrežama ponosno ističe i kako je već godinama posvećena Bogu i vjeri. 

Photo: Facebook/Simona Mijoković

Komentari 0