Stars
Marko Livaja i Iris Rajčić

Iris Rajčić podijelila neviđene fotografije s vjenčanja s Livajom, evo kako se uređivala za svadbu

  • Iris Rajčić na Instagramu je objavila do sad neviđene fotografije s vjenčanja
  • Povodom jučerašnje utakmice Hajduk – Rijeka, Iris je na svojem Instagramu podijelila mnoštvo objava podrške svom suprugu, nogometašu Hajduka, Marku Livaji
  • Par se nedavno vjenčao u Splitu, nakon osam godina veze

Iris Rajčić, novopečena supruga nogometaša Hajduka, Marka Livaje, na svojem je Instagram profilu uoči jučerašnje utakmice Hajduk – Rijeka, podijelila nekoliko fotografija snimljenih prije njihovog nedavnog vjenčanja.

 | Autor: Instagram @riril33 Instagram @riril33 Iris Rajčić

Na dvije fotografije koje je Iris objavila na Instagram storyjima, može ju se vidjeti u posljednjim pripremama za vjenčanje, koje je obavljala u kućnom ogrtaču s grbom Hajduka i prezimenom Livaja na leđima.

 | Autor: Instagram @riril33 Instagram @riril33 Iris Rajčić

Možda vas zanima Svadba godine u Dalmaciji: Tko je zablistao na fešti Marka Livaje i Iris Rajčić Rubrika Stars Stars

Iris je nakon pobjede Hajduka ponosno objavila fotografije i videa s utakmice te u opis dodala: „Bolji poklon za medeni mjesec nisam mogla ni sanjati. Hvala vam i doviđenja“.

Nogometaš i bivša manekenka i fitness trenerica sad se spremaju na medeni mjesec, nakon što su prije tjedan dana na splitskom Sustipanu u crkvi sv. Stjepana izrekli sudbonosno „da“. Na veselom slavlju, sretnom paru pridružili su se i brojni poznati Hrvati među kojima su bili i Doris Dragović, Ana Gruica Uglešić i Lovre Kalinić. Iris Rajčić kuma je bila TV voditeljica i novinarka Lana Pavić, dok je Marku Livaji kum bio dugogodišnji prijatelj iz djetinjstva Mate Mamić.

 | Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL Miroslav Lelas/PIXSELL Marko Livaja i Iris Rajčić

Marko Livaja i Iris Rajčić zajedno imaju i dvoje djece, sina Lorenza te kćer Elizabet.

Tonci i Hana Huljic Možda vas zanima Tonči Huljić se šali o ulozi djeda: "Ako malecka bude puno plakala, ja ću češće ići svirati" Rubrika Life&style Life&style


 

Photo: Instagram@riril33
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Livaja kralju