Life&style
Tonci i Hana Huljic

Tonči Huljić se šali o ulozi djeda: "Ako malecka bude puno plakala, ja ću češće ići svirati"

  • Na predstavljanju jubilarnog 70. izdanja Ljubljana festivala Tonči Huljić je pričao o svojim glazbenim planovima
  • Otkrio je da će njegovi glazbeni nastupi uvelike ovisiti o njegovoj novoj obiteljskoj ulozi
  • Huljić se našalio da će o plakanju unučice ovisiti koliko će svirati

Hitmejker Tonči Huljić u posljednje vrijeme je u središtu pažnje ne samo zbog svojih brojih glazbenih uspješnica, već i kao otac Hane Huljić i punac Petra Graše, najeksponiranijeg para na hrvatskoj estradi. A Tončija čeka još jedna, posebna uloga - uskoro će postati djed.

Da će uloga djeda uvelike utjecati na njegove glazbene planove u skoroj budućnosti, otkrio je Huljić na predstavljanju 70. Ljubljana festivala. 

- Ako me ne bude budio dječji plač, onda ću sigurno dosta vremena provesti s obitelji, normalno, trudit ću se. Ako malecka bude puno plakala, ja ću češće ići svirati. Tako da o tome ovisi koliko ću svirati, našalio se Huljić.

Tonci Huljic | Autor: Slavko Midžor/Pixsell Slavko Midžor/Pixsell Tonči Huljić na predstavljanju 70. Ljubljana festivala

Inače, jubilarno 70. izdanje Ljubljana festivala imat će spektakularan program na kojem će osim Bečke filharmonije, Placida Dominga, Anne Netrebko, Juliana Rachlina, Johna Malkovicha i drugih velikih svjetskih imena, nastupiti i splitski glazbenik.

Možda vas zanima Tonči Huljić oglasio se o vezi kćeri i Petra Graše: "Ako su oni sretni, i ja sam!" Rubrika Stars Stars

Sa svojom "ekipom" Huljić će u Ljubljani predstaviti svoj crossover program i to uz svoj bend, orkestar i zbor te gosta - Petra Grašu.

 | Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL Zvonimir Barisin/PIXSELL

Huljić je spomenuo i "Misu Mediteranu", koja je trebala u travnju biti održana u Lisinksom, ali je odgođena za lipanj. Jedan od razloga za odgodu je i Hanina trudnoća. Kakva će situacija biti u lipnju?

- Hoće li Hana uspjeti izdržati pjevati cijelu misu? Sigurno ne, ali imamo spremne alternacije. Za sve imamo spremno rješenje, zaključio je Huljić.

Hana Huljić i Petar Grašo Možda vas zanima Hana Huljić otvorila dušu: Nadam se da ću uskoro moći izaći iz kuće a da ljudi ne vade mobitele! Rubrika Stars Stars

 

Photo: Sanjin Strukić/Pixsell

Komentari 0