Stars

Pogledaj fotografiju Khloe Kardashian bez Photoshopa koja kruži internetom, obitelj u panici pokušava sve stopirati

  • Za hit fotografiju Khloe Kardashian "kriva"je njezina baka: "Dijeli se nezakonito i želimo to stopirati"
  • PR tim Khloe Kardashian naporno radi kako bi uklonio njenu neuređenu fotografiju s interneta
  • Koliko su fotografije na Instagramu jedna velika fake priča potvrđuje i panika koja je uhvatila Khloe nakon što je objavljena fotka koja ju prikazuje - onakvom kakva jest.

Khloe Kardashian (36) neugodno se iznenadila kada se tijekom uskrsnih praznika njezina neretuširana fotografija u bikiniju počela širiti društvenim mrežama. Reality zvijezda na slici nosi minijaturni bikini s uzorkom leoparda, kosa joj je svezana u rep, na licu nema šminke, struk joj izgleda nešto širi nego inače, a grudi joj nisu ni približno bujne kao na ostalim fotkama.

Sjajan je to pokazatelj kako velike zvijezde, ali i svi oni koji to žele biti, na društvenim mrežama objavljuju svoje fotografije koje nemaju veze s istinom. Koliko su fotografije na Instagramu jedna velika fake priča potvrđuje i panika koja je uhvatila Khloe, ali i cijelu njezinu obitelj, nakon što je na internetu zabunom osvanula fotografija koja ju prikazuje - onakvom kakva jest. 

 | Autor: Instagram@silvi.gjo Instagram@silvi.gjo

Možda vas zanima Ove slavne osobe toliko su se promijenile da ih jedva možemo prepoznati! Rubrika Life&style Life&style

Baka ne zna za Photoshop

Daily Mail je pisao kako je ovu fotografiju zabunom objavila Khloena pomoćnica, ali najnovije vijesti govore da je ipak za sve kriva njezina – baka Mary Jo Shannon. Prema pisanju Daily Mirrora, majka Kris Jenner je, prema službenoj verziji, vlasnica sporne slike.

15 fotografija koje dokazuju da je sve na Instagramu laž. Slatka laž

Njezini odvjetnici rekli su sljedeće:

"Kopije fotografija koje je slikala naša klijentica nezakonito su objavljene online".
Podsjećamo obitelj Kardashian rekla je da su sliku zabunom objavili, ali sada žele stati na kraj svakom ilegalnom dijeljenju sadržaja.

Fotografija nije uređena te prikazuje Khloeino lice i tijelo u prirodnom izdanju. PR tim zvijezde odmah je počeo raditi na tome da se fotografija ukloni, a navodno su i zaprijetili tužbama.

Možda vas zanima Kim Kardashian otkrila zašto se gasi njezin reality show - i nismo iznenađeni Rubrika Life&style Life&style

36-godišnjakinja je na svom Instagram profilu podijelila video kako bi pokazala da sve njezine fotografije nisu uređivane. Rekla je da se pokušava voljeti unatoč nepodnošljivoj svakodnevici s kojom se suočava.

"Ovo sam ja i ovo je moje neretuširano i nefiltrirano tijelo. Fotografija koja je objavljena ovog tjedna bila je prekrasna. Ali kao netko tko se cijeli život bori s vlastitom tjelesnom slikom, pogotovo kad vas netko fotografira u lošem osvjetljenju ili ne snima vaše tijelo onakvim kakvo jest, trebali biste imati pravo tražiti da se to ne objavljuje, bez obzira na to tko ste", napisala je u opisu posta.

"U stvari, pritisak te neprestano ismijavanje i prosuđivanje mog života su previše za podnijeti", zaključila je Khloe.

Photo: Instagram@khloekardashian
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    nije zgodna