Stars

Ilma Karahmet: O finalu 'Zvijezda', svadbi i suprugu

Večeras je finale 'Zvijezda', a Ilma Karahmet, finalistica RTL-ova showa jedno je od najupečatljivijih lica aktualne sezone. Njenim glasom oduševili su se glazbenici poput Nine Badrć i Jacquesa Houdeka, a ona se u vrijeme trajanja showa i udala. O glazbi i novom braku porazgovarala je s novinarkom miss7...

''Za mene je zvijezda rođena.'' - poručio je Jacques Houdek mladoj bosanskohercegovačkoj pjevačici Ilmi Karahmet, finalistici RTL-ova showa Zvijezde. Osamnaestogodišnja Ilma već je u prvim nastupima postala prava miljenica publike, a brojni su je se sjetili iz popularnog showa X Factor Adria.

''Ovo je moj drugi talent show. Mogu reći da je sve stvarno super i da nemam zamjerki. Natjecanje u X Factor Adria je bio vrhunski talent show. Jedina razlika bi bila možda što su Zvijezde bolje organizirane, sve je nekako uvijek spremno i uhodano. Kompletna organizacija mi se jako svidjela i mogu samo pohvaliti cijelu ekipu'' - kaže Ilma koja je u X Factoru imala svega 13 godina. Tada su je čak dvije članice žirija glasale za njen odlazak zbog toga što su mislile da je premlada. Ipak, 5 godina kasnije, Ilma nije odustala od svog sna. Pratila ga je sve do Zvijezda i sada je u velikom finalu.  | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića ''Sjajno se osjećam, već sad sam prezadovoljna. Kako i ne bih bila kada sam prošla u veliko finale! Zaista, ovaj rezultat velika je čast i jedva čekam spektakularno finale gdje ću dati sve od sebe da donesem pjesmu na vrhunskom nivou'' - rekla nam je Ilma na samom početku intervjua.

S obzirom na to da društvene mreže doslovno gore od pozitivnih komentara na njen račun, a lijepe riječi ne štedi ni žiri, pitali smo je i kako se zbog toga osjeća. ''Naravno, meni je uvijek zadovoljstvo čuti takve komplimente. Posvetila sam se karijeri, želim postići uspjeh. Želim rezultat koji će ostati iza mene'', priča Ilma koju najviše inspiriraju svjetske dive poput Whitney Houston i Adele. Iako će je brojni zapamtiti po usporedbi s Terezom Kesovijom, ona ipak više voli pjevati strane pjesme: ''Sve ovisi o situaciji i trenutku raspoloženja, ali najradije pjevam pjesme poput Hello, Without You, Hurt, If I were a Boy, Listen...''   | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Mladu zvijezdu upitali smo i kako se nosi s popularnošću koja joj svakodnevno raste. ''Često mi se dogodi da me ljudi prepoznaju na ulici. Ne bježim od toga da me upoznaju ili se slikaju sa mnom. Moja želja je biti zvijezda, a za to treba mnogo truda, ulaganja i sreće. Mislim da je velika karijera san svakoga tko se bavi glazbom. Eto, to je i moj san i cilj'', kaže Ilma koja je tijekom showa otkrila i vlastitu ljubavnu priču.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voljeti se, to ne znači gledati se međusobno, već zajedno gledati u istom smjeru💜 @sedin_lakaca @kezaphoto

A post shared by ILMA KARAHMET® (@ilmakarahmet_official) on

Brojne izvedbe posvetila je svom suprugu Sedinu Lakači, magistru kriminalistike iz Bugojna, za kojeg se udala tijekom showa. ''Prijava za show je bila neplanirana i nekako se sve poklopilo u isto vrijeme. S obzirom na to da sam dosta organizirana, nije mi bio problem uklopiti obaveze prema Zvijezdama u planiranje svadbe.'' kaže Ilma koja je na vjenčanju u Sarajevu zablistala u raskošnoj vjenčanici.   | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Svadba je, kaže, bila kao iz bajke, a vjenčanje je prošlo bolje nego što je očekivala. Mlada supruga uživa u prvim trenucima braka, ali i beskrajnoj podršci supruga na putu do zvijezda: ''Moj suprug mi  pomaže i podržava me u mojoj karijeri, a to ste mogli i vidjeti kroz samo natjecanje. Sve to mi daje dodatnu snagu da svoj posao radim s još većom ljubavlju i predanošću.'' 

Pred Ilmom je sada veliko finale, najveći izazov do sada i možemo očekivati naočekivano. Snažan vokal i beskrajna volja već su je daleko doveli, a njeni najbolji dani tek stižu. Držimo joj fige!

Možda vas zanima Crveno donje rublje u novogodišnjoj noći? Žene pričaju što im je donijelo... Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića

Komentari 0