Stars

Ida Prester je objavila sliku sa svojom mamom te još jednom potvrdila koliko su si nalik

  • Pjevačica i voditeljica Ida Prester objavila je sliku s mamom koja je uslikana prije četiri godine
  • Otkrila je što sve mama Doda (76) posjeduje od kozmetike te kako se brine o svom izgledu
  • Kao i uvijek kad objavi zajedničku fotku, svi ostanu u šoku koliko mama i kćer Prester nalikuju

Poznata voditeljica i pjevačica Ida Prester koja je nedavno beogradsku adresu zamijenila zagrebačkom, objavila je fotografiju s mamom koja je nastala prije četiri godine. Plavokosa pjevačica je uz nju napisala: '' Na današnji dan prije 4 godine. Čim dođem u Zagreb, ponavljamo da vidimo koliko sam ja ostarila, a ona ostala ista 😁 Gospođa majka. 72 godine. Nikad nije stavila maskaru, puder, ni ruž. Nikad nije obojala kosu. Od kozmetike cijeli život posjeduje češalj, šampon i jednu kremu. Može se i tako :)''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@idaprester1985) on

Osim što je otkrila beauty rutinu svoje mame, mnogi nisu mogli ne primijetiti koliko mama i kćer sliče. To nije prvi put da je Ida objavila zajedničku fotografiju, a svaki put su iste reakcije. Danas 76-godišnja baka Doda, kako Ida naziva mamu u svojim objavama, uživa vrijeme provoditi s unucima, šestogodišnjim Rokom i četverogodišnjim Riom koje je Ida dobila u braku sa suprugom Ivanom Peševskim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@idaprester1985) on

Ispod fotografije bili su brojni komentari u kojima su Idini pratitelji pisali kako su iste, a jedan pratitelj je čak napisao kako je mislio da je slika provučena kroz neki filter zbog nevjerojatne sličnosti. 

  Možda vas zanima Bez šminke, frizure, cipela i grudnjaka… Ida Prester izgleda glamurozno šik i na plaži Rubrika Moda Moda

Ida u svojim objavama često spominje roditelje te ističe koliko je ponosna na njih te kako su povezani s unucima s kojima se redovito čuju video pozivima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@idaprester1985) on

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0