Moda

Bez šminke, frizure, cipela i grudnjaka… Ida Prester izgleda glamurozno šik i na plaži

  • Modno odvažna Ida Prester svoj osebujan stil njeguje i na ljetnom odmoru
  • U svom trećem domu, Rovinju, bosonoga, bez šminke i grudnjaka, kako i priliči plaži pokazala je da se može postići look dostojan dive
  • No, Idina hrabrost nadilazi modne izričaje, a prisjetili smo se situacije kada je pjevačica odbacila grudnjak u plemenite svrhe i tako pomogla u spašavanju ženskih života

Nakon što se s obitelji preselila u Zagreb nakon šest godina provedenih u Beogradu, Ida Prester u društvu supruga Ivana Peševskog te sinova Roka i Ria skoknula je na ljetni odmor u njihov, kako je otkrila medijima, treći dom – Rovinj. Grad iz kojeg dolazi i mama njezinog supruga, osvojio je Idu svojim ljepotama, a ona mu spontano uzvraća svojim morskim kombinacijama,  u svom jedinstvenom stilu kakav nas može samo inspirirati.

Možda vas zanima Govorili su im da nisu dovoljno dobre, a pogledaj što su one učinile Rubrika Life&style Life&style

 

Pa i kada nosi naizgled jednostavnu kombinaciju, onu opuštenu morsku za koju ne treba puno, osebujna Ida Prester izgleda posebno i senzacionalno. U razglednici s Crvenog otoka pokraj Rovinja, pjevačica koja se nedavno otisnula u solo vode, izabrala je žutu dugu dekoltiranu haljinu koju je upotpunila glamuroznim crnim šeširom s velikim obodom. Što je dama bez asesoara, a Ida se odlučila za naušnice i narukvice, a zagonetni look upotpunila s tamnim naočalama. 

‘’Bez šminke, frizure, cipele i grudnjaka. More’’, napisala je Ida uz fotografiju na Instagram profilu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bez sminke, frizure, cipele i grudnjaka. More 🌊 @cockta #tvojacockta #tvojastvar Hvala @anakorica

A post shared by Idaprester (@idaprester1985) on

Komplementirali su njezini brojni pratitelji. 

‘’Bez svega toga, a prelijepa, prirodna’’, ‘’Predivna’’, ‘’Goriš’’, ‘’čarobna’’, ‘’Gospođo, predivni ste’’, Šešir je topčina’’, samo su neke od pohvala koje je Ida dobila na svoj modni račun. 

Možda vas zanima Ida Prester je u video prijenosu otvorila vrata svog ormara i pokazala najdraže outfite - ima super stvari! Rubrika Stars Stars

Ida je inspirirala i prijateljicu Marjanu Batinić na posebna komentar. '’Skandinavska Sophia Loren’’, napisala joj je Marijana na što je Ida u svom stilu odgovorila. ‘’Bez oblina’’, našalila se pjevačica. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

No, na obline koje volimo u svim oblicima i veličinama, sa ili bez grudnjaka, pokazala je Ida, nužno je obratiti pozornost iz vrlo važnog razloga.

Bez grudnjaka u plemetite svrhe

Ne samo što nije nosila grudnjak, Ida je otišla je korak dalje i sasvim se skinula, a sve kako bi podigla svijest o nužnosti redovitog samopregleda dojki - jednostavne i brze metode koja može spasiti život te omogućava rano otkrivanje raka dojke.

Ida je zaštitno lice kampanje  #Pinkypromiss koja se provodila na našim portalima 24sata – miss7, missZDRAVA i missMAMA, a koja se i nastavlja nakon osvajanja prestižne nagrade MIXX-a Festivala Dani komunikacija.

Možda vas zanima Je li moguće da je Ida Prester objavila golišavi video? Rubrika Život Život

Ida je i otkrila što je ponukalo na ovaj odvažan i plemenit pothvat snimanja samopregleda dojki na vlastitom primjeru. 

"Moji roditelji su preboljeli karcinom. To kod nas u obitelji nije tabu tema, otvoreno se pričalo o tome. Bez ikakve dileme sam pristala snimiti kampanju. Ako su ičemu ikad moje gole grudi mogle poslužiti, onda je to bilo za ovu priliku", rekla je Ida. 

"Učinak je postignut, puno se priča o ovoj kampanji, jako puno je dijelilo ovaj sadržaj, a puno žena se prvi put pregledalo radi tog videa. Jednostavna i jeftina ideja, a rezultat nevjerojatan’’, opisala je ida kampanju koja je do sada spasila najmanje pet života čitateljica kojima je zbog #pinkypromiss-a otkriven rak dojke u ranoj fazi.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0