Stars

Hugh Jackman supruzi za 26 godina braka posvetio dirljivu objavu: “Deb, osvjetljuješ moj život”

  • Glumac Hugh Jackman jučer je svojoj supruzi Debora posvetio posebnu objavu na Instagramu
  • Poznati par proslavio je 26. godišnjicu braka, a zaljubljeni glumac ne krije koliko voli svoju suprugu
  • Par zajedno ima dvoje djece, a često su se suočavali s kritikama i zbog razlike u godinama

Popularni glumac Hugh Jackman (53) u dirljivoj objavi posvećenoj svojoj 13 godina starijoj supruzi Debori-Lee Furness još jednom je pokazao koliko ju cijeni i koliko mu znači.

„Danas slavim 26 godina braka s mojom izvanrednom suprugom“, napisao je australski glumac, zvijezda filma „The Wolverine“, na svojem Instagram profilu uz zajedničku fotografiju sebe i supruge Debore-Lee s plaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @thehughjackman

Slavni bračni par u ponedjeljak je proslavio 26 godina braka, što je glumac ponosno podijelio sa svojim pratiteljima. 

„Svaki dan ispunjen je s toliko smijeha, radosti i igri backgammona! Deb, osvjetljuješ moj život. Volim te svim srcem!“, napisao je Hugh.

Možda vas zanima Jason Momoa i Lisa Bonet se pomirili? Odlučili su dati braku drugu šansu Rubrika Stars Stars

Hugh Jackman i Debora-Lee Furness u braku su od 1996., a vjenčali su se u rodnoj Australiji. Njihova ljubav započela je na snimanju serije „Correlli“, a kasnije su postali i roditelji dvoje djece, Oscara (21) i Ave (16).

Slavni par nerijetko se suočavao i s kritikama javnosti zbog razlike u godinama, a Debora-Lee dobivala je ružne komentare, no Hugh je uvijek branio svoju suprugu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @thehughjackman

Glumac nikad nije krio koliko je zaljubljen u svoju suprugu, a objave posvećene njoj i njihovoj ljubavi objavio je i na njen rođendan, kao i prošle godine, na 25. godišnjicu braka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @thehughjackman

Tad je napisao: „Biti oženjen tobom Deb prirodno je poput disanja. Gotovo od trenutka kad smo se sreli, znao sam da nam je sudbina da budemo zajedno. U naših 25 godina – naša se ljubav samo produbila“.

Možda vas zanima Pamela Ramljak u Dubrovniku proslavila osmu godišnjicu braka: "Valjda su krizne godine iza nas" Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0