Stars

Hollywoodski zavodnik Channing Tatum uz dirljivu je posvetu prvi put pokazao 8-godišnju kćer

  • Channing Tatum drži svoju 8-godišnju kćer podalje od očiju javnosti pa je do sada nismo vidjeli
  • Glumac i bivši model sada je podijelio prvu zajedničku fotografiju na kojoj sa svojom djevojčicom uživa na plaži u zalasku sunca
  • Tatum je i ranije dijelio kako ima blizak odnos sa kćeri, za koju je napisao i knjigu

Magic Mike otvara se obožavateljima o svojoj životnoj radosti - svojoj kćeri Everly Elizabeth Maiselle Tatum. Glumac je po prvi put podijelio fotografiju na kojoj se vidi lice njegove kćeri Everly. Zvijezda drži u strogoj privatnosti privatan život i kćer, koju je dobio sa bivšom suprugom Jennaom Dewan.

Tatumova kći Everly rođena je 31. svibnja 2013. godine, a obožavatelji još nisu vidjeli sliku njenog lica - do sada. Tatum i Dewan vjenčali su se 2009., a razdvojili su se 2019. prije finaliziranja razvoda. Unatoč tome, par je uspio Everly držati podalje od očiju javnosti. U međuvremenu, Tatum je bio u vezi s Jessie J, dok je Jenna Dewan zaručena sa Steveom Kazeejem.

5 dokaza da će mala Lilibeth, kći Harryja i Meghan, imati sve samo ne običan životni put

Sada je glumac i bivši model napokon podijelio sliku kćeri na Instagramu nakon što ju je godinama držao podalje od svojih postova. "Ti, moje maleno si mi sve", napisao je Tatum uz fotografiju njega i njegove kćeri na plaži. Zvijezda filma Magic Mike napisao je uz post dirljivu priču: "Ti si moj svijet i moje srce. Gledala si u pun mjesec na ovoj slici i govorila mi proročanstvo sirene punog mjeseca, a onda smo otrčali u vodu i tražili je i igrali se sjajnim štapićima dozivajući sirene."

Možda vas zanima Ne želi izgledati poput majke! Emme, kći Jennifer Lopez mnoge je iznenadila promjenom izgleda Rubrika Stars Stars

Tatum je završio svoj posvetu rekavši kako se dobro zabavlja sa svojom djevojčicom. "Rekla si da si dodirnula sirenu i vidjela njezin rep. Haha, jednog dana, pročitati ćeš ovo i smijati se. Zabavljamo se."

Glumac je i ranije pokazivao kako ima blisku vezu sa kćeri u drugim objavama. Nedavno je podijelio slatki video na kojem mu Everly šminka lice. "Kad dopustite svojoj kćeri da vas našminka", napisao je u naslovu. 

Možda vas zanima 7 aplikacija koje su super korisne za ljeto Rubrika Life&style Life&style

 

Tatum je također objavio da je posebno za svoju kćer napisao knjigu za djecu pod nazivom Jedna i jedina Sparkella . "Dečki, ne znam kako ste vi, ali u karanteni su mi stvari postale malo čudne", napisao je. "Na kraju sam se slučajno zaključao u sobi svoje 7-godišnje kćeri. I na kraju sam pronašao dijete u sebi. Dakle, ovo sam stvorio za svoju djevojčicu. Od onoga što je, pretpostavljam, djevojčica u meni. Hvala na čitanju", zaključio je Tatum uz fotografiju na kojoj je odjeven u vilu, pozirajući s igračkom jednorogom.

Photo: Instagram@nadiabokody

Komentari 0