Stars

Hoće li suprug i beba zaliječiti traume iz djetinjstva najstarije Faziletine kćeri?

  • Turska glumica Deniz Baysal svojom ljepotom privlači pozornost ulogom u seriji "Fazilet i njezine kćeri"
  • Nakon dvije godine veze i prilično puno nevolja, ovaj mjesec je stupila je u brak s turskim pop glazbenikom Barisom Yurtcuom
  • Hoće li joj obiteljski život pomoći da prebrodi strah od napuštanja s kojim se bori od svoje pete godine zbog rastave roditelja?

Deniz Baysal je 28-godišnja turska glumica koju gledamo u seriji "Fazilet i njezine kćeri" kao najstariju Faziletinu kći Hazan. Nakon dvije godine veze s turskim pop glazbenikom, Barisom Yourtcuom, nedavno je izrekla sudbonosno "DA" u popularnome turskom ljetovalištu Cesme na Egejskome moru. Proslava se odvila u bajkovitoj atmosferi na pješčanoj plaži, a slavlje su nastavili u restoranu "The beach of Momo", poznatom okupljalištu bogatih i slavnih.

Vrlo strastven početak - barem na ekranu

Pripreme za sam čin vjenčanja Deniz je objavila na svome Instagram profilu gdje je prati 2,8 milijuna obožavatelja. Izgledalo je  prilično bajkovito to vjenčanje para koji se upoznao početkom 2017. na snimanju provokativnog spota za pjesmu 'Tasma' u kojem je Deniz glumila dominu a Barıs njezinog podložnog slugu, ali gotovo da do tog vjenčanja nije došlo!

Možda vas zanima Tri velike ljubavi lijepe Faziletine kćeri: jednu vezu su Afri čak i roditelji branili Rubrika Stars Stars

Naime, put do oltara nije baš tekao glatko. Kad je Deniz saznala da je u drugom stanju, poželjela je ozakoniti svoju vezu s Barisom. Međutim, Barisu se nimalo nije svidjela ideja braka jer je želio uživati u momačkom životu i nije vidio  problem u tome da Deniz rodi njegovo dijete izvan braka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌸💜 #denizbarisrocks

Objavu dijeli Deniz Baysal Yurtcu (@denizbaysal_)

Mladoženja se nećkao

"On nije čovjek koji trpi pritiske. Voljan je priznati dijete kao svoje, ali brak nije u njegovim planovima. Bar ne za sada. Poludio je kada je Deniz pred novinarima rekla da očekuje prosidbu, a naročito ga je razbjesnilo uplitanje njezine obitelji u njihov odnos", izjavio je tada izvor blizak paru.  Mnogi turski mediji zbog ovog problema predviđali su njihov kraj, ali oni su ipak izgleda uspjeli pronaći zajednički jezik i vjenčali se.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍒

Objavu dijeli Deniz Baysal Yurtcu (@denizbaysal_)

 

Ovo sigurno nije bilo lako za ljepoticu koja ni prije ovog 'hoću-neću' vjenčanja nije imala baš puno povjerenja u muškarce: "Ako me ostavio otac, to će učiniti i neki drugi muškarac - govorila je. Naime, Deniz se od svoje pete godine borila sa strahom od napuštanja uzrokovanog razvodom roditelja i odlaskom njezina oca, a tog straha uspjela se, kaže, riješiti pomoću reikija, tehnike nekonvencionalnog liječenja energijom. 

Uporna glumica ide prema svom cilju

Neodoljiva Deniz je već sa deset godina počela glumiti u dječjim serijama. U svom rodnom gradu Izmiru pokušala je glumiti, ali su je od toga odgovarali roditelji i bližnji, ali bila je uporna i deset godina glumila u kazalištu i nije odustajala, išla je na brojne castinge te nakon sporednih uloga dobivala sve značajnije. Njezina prva velika uloga bila je u seriji "Fazilet i njezine kćeri" koja se snimala 2017. godine, a mi sada na malim ekranima imamo priliku gledati kako je to odradila.

Možda vas zanima Otkrivene male tajne ljepotana iz serije 'Fazilet i njezine kćeri' Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Zara

Komentari 0