Stars

Hoće li odmetnuti unuk Harry sa suprugom Meghan biti poželjan na posljednjem ispraćaju princa Philipa?

  • Kraljevska obitelj objavila je kako je u 100. godini života preminuo Philip, vojvoda od Edinburgha, britanski princ i suprug kraljice Elizabete II.
  • Svi se pitaju hoće li njegov unuk Harry sa suprugom prisustvovati posljednjem ispraćaju nakon šokantnog intervjua u kojem su iznesene teške optužbe o kraljevskoj obitelji
  • Kako će se razviti situacija, hoće li Harryju i Meghan biti dopušteno doći na ispraćaj? Evo što znamo o tome

Nakon što je Buckinghamska palača službeno objavila kako je princ Philip, suprug britanske kraljice Elizabete II. preminuo u 100. godini, mnogi se pitaju kako će se situacija dalje razviti s obzirom da su njegov unuk Harry i supruga Meghan nedavno iznijeli teške optužbe na račun kraljevske obitelji.

Možda vas zanima Britanska kraljevska obitelj u velikoj tuzi: U 100. godini preminuo princ Philip Rubrika Life&style Life&style

Philipovo stanje bitno se promijenilo nakon intervjua Harryja i Meghan

Princ Philip koji se nalazio u bolnici u Londonu zbog infekcije i problema sa srcem, nakon operacije se dobro oporavljao, kako su prenijeli iz Buckinghamske palače. Vojvoda od Edinburgha probudio se i netom nakon emitiranja intervjua princa Harryja i Meghan Markle s američkom voditeljicom Oprah Winfrey koji je šokirao svijet.

Vojvode od Sussexa optuženi da ne mare za zdravlje princa Philipa, jer su unatoč tome što je operirao srce i nekoliko tjedana boravio u bolnici, svejedno odlučili emitirati intervju u kojem su otkrili šokantne detalje o članovima kraljevske obitelji.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Intervju spoticaja

U jednom dijelu intervjua Meghan je Opri rekla da je ona osobno nazvala kraljicu da pita kako je princ Philip. "Podignem slušalicu i nazovem kraljicu. Samo da provjerim kako je. To je ono što mi radimo, ne moramo se svaki trenutak pitati je li to prikladno", rekla je Markle tada u intervjuu.

Kraljevska stručnjakinja Katie Nicholl objasnila je da je kraljevska obitelj odlučila zaštititi 99-godišnjeg princa i ne reći mu sve što se dogodilo. "Obitelj nikako ne želi da princ bude svjestan teških optužbi koje je par iznio", objasnila je Katie. 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

(Ne)poželjni gosti

Kraljevska obitelj trudila se zaštiti ga od eksplozivnog intervjua, jer su se svi bojali kako bi mu saznanja o Harryjevim i Meghaninim izjavama mogle pogoršati zdravstveno stanje te da bi mogao preminuti. Princa Philipa bi to zasigurno pogodilo jer je i sama kraljica shrvana izjavama Harryja i Meghan u intervjuu. 

Sada se svi pitaju što će se dogoditi sa odmetnutim unukom Harryjem? Hoće li moći doći na posljednji ispraćaj princa Philipa, a još je manje izvjesno hoće li mu se pridružiti supruga Meghan. S obzirom na činjenicu kako je sama kraljica bila shrvana njihovim optužbama, nismo sigurni ni hoće li Meghan biti poželjna na ispraćaju vojvode od Edinburgha.

Meghan Markle je opet uhvaćena u laži! U javnost je procurio dokument koji dokazuje da ne govori istinu

Britanski mediji prenijeli su kako je njezina šogorica Kate Middleton također bila tužna i razočarana nakon Meghaninih izjava u intervjuu, pa ne znamo ni hoće li kraljevska obitelj dopustiti da prisustvuje ispraćaju.

Ipak, izvori bliski obitelji navode kako se odbjegli princ Harry sprema vratiti u domovinu te ne namjerava propustiti djedov ispraćaj. Ipak, ostaje pitanje hoće li ga supruga pratiti u ovom pohodu.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Narušeni odnosi

Harry već neko vrijeme nije bio u kontaktu s djedom. Tijekom njegovog oporavka pričao je s ostalim članovima obitelji kako bi provjerio u kakvom je stanju njegov djed.

Princ Harry čak je i s djedom zaratio zbog Meghan Markle jer navodno princ Philip nije birao riječi te je neposredno prije vjenčanja Harryju rekao kako se s glumicama izlazi van, ali ih se ne vodi pred oltar. Nije tajna da ni princ Filip nije bio naklonjen Meghan te da nikada nisu imali posebno dobar odnos. Hoće li se Harry sa suprugom sada ipak na neko vrijeme vratiti u Buchingamsku palaču, ostaje za vidjeti.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Možda vas zanima Harry i Meghan u problemu: Zbog prikazivanja njihovog intervjua sprema se pravi diplomatski skandal? Rubrika Stars Stars

Podsjetimo, Harry je u spomenutom intervjuu otkrio da je prekinuo veze s dvorom kako bi zaštitio mentalno zdravlje svoje obitelji, a Meghan je priznala da je bila suicidalna dok je nosila prvo dijete, sina Archieja u trbuhu, te je optužila kraljevsku obitelj da izmišlja laži o njima i rasistički se odnosi prema Archieju zbog njegove boje kože. Ipak, par je tada naglasio da njihove optužbe nisu upućene prema kraljici Elizabeti II. niti princu Philipu.

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0